Extra Peria Merawat Kencing Manis Dengan Berkesan


Extra Peria Merawat Kencing Manis | Penyakit kencing manis merupakan penyakit yang kadangkala kita tidak sedar kehadirannya . Setakat ini , ubat kencing manis yang dibekalkan pihak hospital atau farmasi tidak dapat menyembuhkan penyakit kencing manis . Ubat tersebut  sekadar dapat mengawal penyakit kencing manis yang sedia ada .


Extra Peria Merawat Kencing Manis Dengan Berkesan



Penyakit Kencing Manis


Penyakit kencing manis ataupun (BM = Diabetes melitus; Inggeris = diabetes mellitus ) merupakan sejenis penyakit yang dapat dicirikan dengan keadaan hiperglisemia (tinggi kandungan glukosa dalam darah), terutamanya selepas pengambilan makanan, pada penghidapnya.

Tanda-tanda kencing manis 

Anak saudara saya ( lelaki ) di kesan menghidapi kencing manis tiga tahun lepas . Pada ketika itu dia hanya berusia 17 tahun dan akan menghadapi SPM . Beliau memiliki tanda-tanda kencing manis seperti di bawah ini .
  1. Sering dahaga dan sering perlu minum air.
  2. Sering ke tandas terutama di tengah malam .
  3. Terasa badan lemah.
  4. Berat badan turun dengan cepat tapi berselera makan
  5. Penglihatan semakin kabur.
  6. Terasa pening kepala.
  7. Luka anda lambat sembuh / menjadi lebih teruk 
  8. Sering mengantuk
  9. Ghairah seks menurun
Suatu hari anak saudara saya pengsan . Ibu bapanya terus menghantarnya ke hospital . Ujian darah yang dilakukan telah mengesahkan dia menghidapi kencing manis tahap tiada bacaan . Itu bermakna , dia menghadapi kencing manis yang sangat kronik !


Ujian

Oleh kerana , ibunya serta adik beradiknya ibunya dan juga datuknya juga menghidapi kencing manis sehingga mengambil suntikan insulin , maka tidak hairanlah jika anak saudara saya menghidapi kencing manis juga .

Jika anda memiliki ahli keluarga yang menghidapi kencing manis , anda dinasihatkan supaya membuat ujian paras gula dalam darah anda . Sekiranya bacaan paras gula dalam darah anda melebihi paras normal ( 5.6 mmol dan ke atas ) , itu tandanya anda menghidapi kencing manis .



Extra Peria Merawat Kencing Manis Dengan Berkesan

Peria Katak

Fakta Yang disorok oleh perubatan moden Amerika! Khasiat Peria Katak yang perlu anda tahu. Peria Katak telah terbukti secara saintifik dapat membantu pesakit kencing manis. Peria katak mengandungi sebatian hypoglycemic (dikenali sebagai insulin tumbuhan) yang boleh menurunkan paras gula dalam darah dan air kencing dengan berkesan.

Khasiat Pemakanan Peria Katak:


► Kandungan kalori yang rendah
► Mengandungi vitamin B1, B2, B3, C, magnesium, asid folik, zink, fosforus, manganese, fiber yang sangat tinggi.
► Kaya dengan zat besi.
► Kandungan beta-karotenenya 2 kali ganda daripada yang terdapat dalam brokoli, kalsiumnya 2 kali ganda daripada bayam, potasssiumnya 2 kali ganda daripada pisang.


Extra Peria Merawat Kencing Manis Dengan Berkesan

Extra Peria Merawat Kencing Manis


Extra peria dihasilkan khusus untuk merawat kencing manis sebagai supplement alternatif menggunakan bahan semula jadi . Extra Peria adalah produk yang telah dipercayai ramai dengan keberkesanannya membantu mengawal bacaan gula dalam darah sekali gus Extra Peria membantu memulihkan sakit kencing manis anda.



Extra Peria diextrak dengan 
  • 100% herba berkualiti tinggi yang berasaskan 90% Peria Katak, 
  • 4% Ekstrak Misai Kucing,
  • 3% Ekstrak Hempedu Bumi, 
  • 3% Ekstrak daun pegaga yang mana mempunyai bahan aktif yang sesuai untuk memberikan hormon yang diperlukan oleh pesakit kencing manis secara semulajadi kepada badan.

Herba-herba ini ( peria katak, misai kucing, hempedu bumi, daun pegaga ) telah terbukti sejak zaman dahulu lagi sebagai penawar kencing manis dan penyakit penyakit lain seperti darah tinggi, ghout, sakit pinggang dan sebagai proses pencernaan


Extrak Peria Katak diluluskan KKM, Halal dan mendapat pengiktirafan ramai pihak ( pernah masuk tv3 ). Oleh itu Extra Peria ini selamat digunakan.



Extra Peria Merawat Kencing Manis Dengan Berkesan

Khasiat Extra Peria

  • Dapat menurunkan bacaan gula darah
  • Bertindak sebagai penyumbang hormon yang diperlukan oleh pesakit kencing manis secara Semulajadi
  • Mengurangkan simptom-simptom seperti cepat haus dan kerap kencing.
  • Mempercepatkan kadar penyembuhan luka.
  • Memulihkan rabun.
  • Mengurangkan keletihan dan kelesuan.
  • Membersihkan darah dan badan daripada toksin
  • Berkesan mencegah kekurangan hormon yang menyerap gula dan mengurangkan lebihan gula dalam darah.

Testimoni


Berikut adalah testimoni penggunaan Extra Peria dari penghidap kencing manis kronik ( gangrene ) dari luka menjadi sembuh sedikit demi sedikit .



video


Extra Peria Merawat Kencing Manis Dengan Berkesan


Extra Peria Merawat Kencing Manis Dengan Berkesan

Harga


 1 botol mempunyai 40 kapsul padat dengan bahan aktif ( sejenis hormon ) yang paling sesuai untuk pesakit kencing manis.
 Untuk botol pertama anda perlu ambil 2 biji pagi dan 2 biji malam selepas makan untuk paksa gula anda turun ke paras normal ( bergantung kepada bacaan gula anda. ) Kemudian baru ambil 1 biji pagi 1 biji malam untuk botol yang seterusnya ( jika bacaan gula dah capai paras normal)
1 Botol berharga RM90
Botol pertama bertahan selama 10 hari sahaja. Untuk kesan yang optimum, anda perlu ambil sekurang kurangnya 2 botol Extra Peria

Kami perlu menggalakkan pengambilan Extra Peria 2 botol sebagai percubaan ( biasanya bacaan turun ke paras normal selepas 2 botol.)
Secara logik nya, 1 botol berharga RM90, jika 2 botol berharga RM180. Anda mungkin akan kata, "mahal".
Sejujurnya kami berani kata, "produk bagus memang mahal" . Tapi mahal RM180 apalah sangat jika nak di bandingkan dengan nikmat kesihatan yang tuhan beri kepada anda .

* Anda digalakkan membeli dua ( 2 ) botol Extra Peria untuk mendapatkan keberkesannya hanya dalam masa satu bulan sahaja .

Jika penyakit kencing manis anda tidak dirawat dengan segera, ditakuti akan melarat dan semakin parah sehingga menyebabkan kaki anda dipotong, mendapat gangrenehati gagal berfungsi dan menjerumuskan anda ke penyakit kronik yang lain .

Cara Pembelian 


Jika anda mahu mendapatkan Extra Peria untuk merawat kencing manis , anda boleh dapatkan dengan whatsapp nombor di bawah .

WhatsApp 019 255 9114
WhatsApp 019 255 9114
WhatsApp 019 255 9114


Extra Peria Merawat Kencing Manis Dengan Berkesan


Extra Peria Merawat Kencing Manis Dengan BerkesanExtra Peria Merawat Kencing Manis Dengan Berkesan


Extra Peria Merawat Kencing Manis Dengan Berkesan



Keberkesanan


Jika anda mahu kencing manis anda dapat sembuh sepenuhnya , selain memakan Extra Peria , anda perlulah menjaga pantang larang pesakit kencing manis seperti yang doktor anda cadangkan .

  • Penjagaan pemakanan dan berat badan
  • Kerap bersenam
  • Pengubatan
  • Pemakanan pesakit Diabetes seharusnya kurang lemak dan kalori serta seimbang.

Pesakit diabetes boleh menjalani kehidupan yang normal dengan syarat pesakit itu dikawal dengan betul. Lebih kurang 40% pesakit diabetes mampu mengawal keadaan penyakit mereka dengan menjaga pemakanan dan bersenam. Manakala selebihnya adalah dengan mengambil sama ada ubat (pil) dan/atau suntikan insulin di samping pemakanan yang sihat dan bersenam. 

Walau apa pun ubat yang diambil, perkara-perkara berikut perlu diketahui dan dipatuhi :
  • Bila hendak mengambil / makan ubat dan berapa banyak ubat yang perlu diambil?
  • Jenis rawatan yang diterima?
  • Dimana hendak mendapat ubat?


Ramai pelanggan kami yang sudah buat pembelian untuk kali kedua kerana keberkesanannya . Kalau pembelian kali pertama mereka hanya pesan 1 botol , pembelian kedua pasti 2 botol dan lebih . Malah stok kami habis 600 botol hanya dalam sehari sahaja ! Anda bila lagi ? 

Whatsapp saja saya dengan nombor di bawah ini 

Whatsapp 019 255 9114
Whatsapp 019 255 9114
Whatsapp 019 255 9114





6 comments:

  1. Thanks for the info. Penyakit kencing manis memang antara penyakit utama di negara kita

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup fidah ... penyakit 3 serangkai geng dengan darah tinggi dan jantung

      Delete
  2. Takutnya kalau dengar pasal penyakit ni vee. Masa minum manis manis kekadang tak beringat, check tak takut hihi.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la hainom , saya pun suka mkn manis - manis . Sampai la ni pun blm pernah cek darah ...

      Delete
  3. Is this product available in Singapore and where can we get it from

    ReplyDelete

Terima kasih teman - teman sebab sudi mengomel kat sini ...