Saya Nak RM150 Produk Percuma daripada Nile.com.my


Assalamualaikum ...

Hari ini vee nak join giveaway dari Nile.com.my . Nile.com.my melancarkan giveaway ini sempena Tahun Baru Cina yang akan diraikan pada 19 dan 20 haribulan Februari ini . Giveaway ini akan memilih lima orang sebagai pemenang bertuah .

Giveaway ini menawarkan blaus muslimah , jubah muslimah , jaket lelaki , pakaian kasual lelaki , kasut lelaki / wanita , pakaian dalam lelaki , beg lelaki / wanita , pakaian wanita , baju renang lelaki / wanita , peralatan gym , kotak menyimpan barang , barangan kegunaan di rumah dan juga buku - buku .


Cara Penyertaan 


Untuk menyertai giveaway dari Nile.com.my ini , anda hanya perlu membuat

  • entry bertajuk Saya Nak RM150 Produk Percuma daripada Nile.com.my
  • letakkan banner di bawah ini dan link kan kepada http://www.nile.com.my/page.php?cd=96
  • senaraikan produk pilihan anda bersama link produk tersebut dengan jumlah harga RM150 .


Saya Mahu Produk Percuma Bernilai RM 150 Dari Nile.com



Saya Nak RM150 Produk Percuma daripada Nile.com.my


Untuk menyertai giveaway saya nak RM150 produk percuma daripada Nile.com.my ini , saya senaraikan produk - produk pilihan saya sebagaimana di bawah dengan jumlah RM150 . Ada lima jenis produk Nile.com.my yang menjadi pilihan saya .

1 - Cardigan Kimono


Pertama kali melihat cardigan kimono di Nile.com.my ini saya sudah jatuh cinta . Apatah lagi bahan material yang nipis sangat sesuai dipakai dalam cuaca Malaysia . Manakala design dan corak bungaan pula sangat menarik . Untuk menyesuaikan pemakaiannya , saya memilih dress di bawah . Kimono ini boleh digayakan ketika saya mahu bersantai bersama teman - teman dan ahli keluarga .


Saya Nak RM150 Produk Percuma daripada Nile.com.my

WCSD2290 Floral Stylish Cardigan Kimono
RM28.90

2- Dress


Dress ini walaupun jenis materialnya mengikut bentuk badan , tetapi bila dipadankan dengan cardigan kimono di atas , ianya menjadi satu gandingan yang sangat menarik bila dipandang  . Dress ini memiliki rekaan yang ringkas tetapi menarik . Mudah digayakan ketika santai dan membeli belah . Sesuai dipadankan dengan handbeg dan canvas shoes di bawah juga .


Saya Nak RM150 Produk Percuma daripada Nile.com.my

wczm831 Stretch knit vest dress
RM15.90

3- Handbag


Rekaan handbag ini yang ringkas dan kelihatan classy sesuai dipadankan dengan dress , blouse, jeans , jubah, baju - t juga jacket . Menggayakannya menjadikan saya kelihatan elegan . Handbeg ini hanya ada di Nile.com.my .


Saya Nak RM150 Produk Percuma daripada Nile.com.my

wbhd04212 Classy Elegant Woman Handbag
RM57.80

4- Wallet / Purse


Wallet / purse memiliki banyak ruang di dalamnya menjadikan ianya serbaguna . Bukan sekadar boleh meletakkan wang ringgit , kad malah boleh juga menyimpan handphone didalamnya . Ringkas , mudah dibawa dan nampak bergaya . Mudah di bawa ke bilik mesyuarat dan juga ke meja makan . 


Saya Nak RM150 Produk Percuma daripada Nile.com.my

cib6418 Iphone s2 s3 note Phone Bag/ Purse/ Wallet
RM 16.90

5- Canvas Shoes


Setakat ini , sukar bagi saya untuk mendapatkan canvas shoes di kedai - kedai kasut biasa . Apabila saya menemuinya di Nile.com.my , maka saya tak akan melepaskan peluang untuk memilikinya . Ruang kosong dihadapan canvas shoes menjadikan kaki saya selesa tanpa haba yang terterap . Sangat selesa dipakai jika anda banyak berjalan dalam sehari kerana tapak dalamnya yang lembut . Begitu santai dipadankan dengan seluar jeans bersama baju - t juga dress seperti di atas untuk bersantai bersama teman - teman .


Saya Nak RM150 Produk Percuma daripada Nile.com.my

WSCE88547 Fish Head Canvas Shoes
RM26.50

6- Gift


Saya memilih gift di Nile.com.my ini kerana ianya sangat sesuai ntuk dijadikan hadiah cenderamata kenangan kepada seseorang . Sudu dan chopsticks itu kelihatan comel , ringkas dan menarik .

Saya Nak RM150 Produk Percuma daripada Nile.com.my

YPP433 Pierced Heart chopsticks spoon
RM 3.90


Jumlah Harga Barangan Nile.com.my



Jumlah harga barangan Nile.com.my yang saya pilih adalah seperti berikut :
  • WCSD2290 Floral Stylish Cardigan Kimono   ;  RM 28.90                
  • wczm831 Stretch knit vest dress    ; RM 15.90
  • cib6418 Iphone s2 s3 note Phone Bag/ Purse/ Wallet   ; RM 16.90               
  • wbhd04212 Classy Elegant Woman Handbag   ; RM 57.80 
  • WSCE88547 Fish Head Canvas Shoes    ; RM 26.50
  • YPP433 Pierced Heart chopsticks spoon    ; RM 3.90
      
Jumlah harga barangan   ; RM 149. 90


Cara Menghantar Penyertaan ;


Setelah selesai menyiapkan entri saya nak RM 150 produk percuma daripada Nile.com.my , anda perlulah menghantar penyertaan anda ke  give_away@nile.com.my dengan tajuk dan maklumat lengkap penyertaan anda termasuk ;
  • CNY Giveaway 2015 (dan nama penuh)
  • Link blog :
  • Nama Penuh :
  • No. Telefon :

Maklumat Penting Penyertaan


Maklumat penting penyertaan yang peserta perlu ketahui adalah 
  • tarikh tutup penyertaan akan bermula seawal 15 Februari pada jam 11.59 malam untuk anda update entry sekiranya anda mahu lakukan perubahan . 
  • cabutan bertuah akan dilakukan secara rawak pada 17 Februari 
  • keputusan pemenang akan dipaparkan di SINI 17 Februari pada jam 4.30 petang 
  • Pemenang akan dihubungi melalui e- mail dan handphone untuk menuntut wang tunai .


Kepada anda yang hendak menyertai , jangan tunggu lagi . Semoga berjaya kepada yang sedang menyertainya . Membeli belah di Nile.com.my memang sesuatu yang menyeronokan bagi saya kerana banyak pilihan fesyen ala K-Pop Korea selain barang keperluan lainnya dengan harga mampu beli .





Salam kasih dari








31 Sila komen:

  1. semoga kita berdua je yang berjaya..hahahah

    ReplyDelete
  2. Salam

    Semoga berjaya... selamat bersegmen plus shopping yer

    salam singgah

    ReplyDelete
  3. Good luck vee, handbag tu cantik

    Psst : vee nanti emailkan alamat rumahh ye ada small gift for u

    ReplyDelete
  4. gud luck kak vee. ana nk join gak la nti hehe

    ReplyDelete
  5. Vee cantik yer baju dari Nile ni...selalu gak usya tp semua size kecik2 heheheh semoga berjaya ye

    ReplyDelete
  6. Good luck, Vee! RM150 produk percuma siapalah yang tak nak. Eh, kalau sempat nak join jugalah ni!

    ReplyDelete
  7. Cantik beg merah tu Vee ..... Apa pun gud luck yer Vee

    ReplyDelete
  8. Wah..semua barang nampak menarik..all the best ya

    ReplyDelete
  9. Menariklah QV. Pilihan QV pun buat kakak tertarik sama

    Semoga berjaya:)

    ReplyDelete
  10. Good Luck!
    moga tuan akan menyebelahi kamu.. :)

    ReplyDelete
  11. Good luck sis... dari pertama kali singgah sini salam kenalan

    ReplyDelete
  12. Saya suka warna dan model bag iphone nya :)

    ReplyDelete

Terima kasih teman - teman sebab sudi mengomel kat sini ...