Jus Kempiskan Perut



Jus Kempiskan Perut | Orang perempuan sanggup buat apa saja untuk kempiskan perut . Kalau zaman dulu , kena rajin makan jamu . Kalau perut buncit , rasa malu sebab malas makan jamu . Sekarang , dah ada pelbagai suplement ready made untuk kempiskan perut , Tak cukup dengan tu , korset dan bengkung juga ada . Terpulang pada diri sendiri , mana nak pilih .

 Jus Kempiskan Perut


Resepi Chicken Lemon


Resepi Chicken Lemon | Ayam ni memang kesukaan ramai orang . tak kiralah usia seawal setahun atau yang dah bertahun-ahun macam kita nih . Kalau orang offer ayam , memang tak tolak  . Bagilah apa pun resepi , rasanya tetap ayam juga cuma wallahnya tu yang berbeza ... eh daging ayam . Kang ada lak yang kata sis makan ayam tak sembelih lak ... huhuhuuu

Resepi Chicken Lemon


Cara Mudah Buat Jamu Untuk Kempiskan Perut Masa Berpantang



Cara Mudah Buat Jamu Untuk Kempiskan Perut Masa Berpantang | Orang zaman dulu , memang terkenal dengan pelbagai jamu . Zaman tu mana ada jual product ready made macam sekarang . Semuanya kena buat sendiri guna bahan yang ada di sekeliling rumah dan di dapur . Tapi kesannya , memang menakjubkan ! Kesan sampingan ? Tidaklah diketahui sebab teknologi perubatan masih biasa-biasa je pada ketika itu . 

Cara Mudah Buat Jamu Untuk Kempiskan Perut Masa Berpantang



8 Petua Hilangkan Sakit Tekak Semulajadi


8 Petua Hilangkan Sakit Tekak Semulajadi |  Sakit tekak memang menyeksakan . Selalunya sakit tekak terjadi bila cuaca panas berpanjangan . Sakit tekak merupakan tanda anda akan mengalami batuk . Sakit tekak ni boleh buat tak selesa tidur malam dan hilangkan selera makan sebab sakit nak menelan .


8 Petua Hilangkan Sakit Tekak Semulajadi


Tiramisu Cheesecake


Tiramisu Cheesecake | Ada pelbagai variasi tiramisu . Ada tiramisu perasa koko , tiramisu perasa kopi dan sebagainya . Manakala cheese pula merupakan kegemaran dan citarasa masa kini . Apa pun resepi manisan juga masakan , banyak menggunakan cheese . Ini kerana cheese sekarang ini mudah untuk mendapatkannya dengan harga yang berpatutan .

Tiramisu Cheesecake