Lappy Pula Buat Masalah

Lappy Pula Buat Masalah | Bila masalah broadband selesai , maka berbunga riang le hati sis . Dah berkira - Kira nak ketuk pintu rumah korang . Tak sabar nak bersembang dengan korang . Rindu gila tau ! Tengok komen korang yang bertingkek - tingkek pun sis Dah Tak boleh tahan . Sis cuma dapat baca je Kat phone . Ada sebahagian blog yang Tak keluar ruang komen Bila dilihat melalui phone . Jadi , Tak boleh le sis nak komen ...meh meh meh .


Petua Merawat Penyakit Angin Dan Sejuk Badan

Petua Merawat Penyakit Angin Dan Sejuk Badan | Pernah tak korang rasa badan tak selesa , rasa sakit sana dan sini . Rasa lenguh anggota badan sana dan sini . Ada masanya pula , korang mudah rasa sejuk walaupun ketika cuaca panas . Kalau kes my kakak lak , bila urut orang , dia akan sendawa je . Pelik ? Tapi benar ! ... Heh heh heh .


Petua Melebatkan Rambut

Petua Melebatkan Rambut | Korang kepala botak ? Kepala botak ni banyak sebab antaranya kerana banyak berfikir dan sebab yang paling kuat adalah keturunan . Arwah abah dan bonda tak ada masalah botak tapi my abang dua orang memang ada . Atas kepala tak ada rambut . Kami istilahkan " Padang golf " ... Heheheee ...


Cara Mudah Bersihkan Buah Pinggang Guna Herba

Cara Mudah Bersihkan Buah Pinggang Guna Herba| Alhamdulillah , setakat INI buah Pinggang sis masih berfungsi dengan baik . Semoga ianya berterusan . Di sini sis nak kongsi kan dengan pembaca yang menghidap sakit buah Pinggang dan terpaksa menjalani hemodelisis ... Erk , klu salah mohon jangan gelak ... Selain merawat guna Cara Moden , boleh juga ikhtiar Cara traditional menggunakan herba .