Tudung Labuh Instant Shawl Patuh Syariah


Tudung Labuh Instant Shawl Patuh Syariah | Sebelum ini sis ada publish entry tentang Tudung Labuh instant shawl Mika Printed yang cun dengan 5 corak dan warna kan . MD kata dia tahu sapa yang jual . Ya sis yang jual Tapi sis Bukan stokis ya . Saja Nak sibukkan diri sambil jana RM dengan baring pun boleh buat keje ... Heh heh heh .



Berteka Teki


Berteka Teki | Seronokkah berteka-teki ? Sis suka je mengena anak buah . Tapi hari tu sis yang Tak dapat jawab . Bila dah jawapan salah , mulalah salahkan soalan yang tak lojik katanya . Sebenarnya nak cover line baik punya ... Heh heh heh


Tudung Labuh Double Loop Yang Mesra Solat


Tudung Labuh Double Loop Yang Mesra Solat | Tudung merupakan keperluan wanita Muslim untuk menutup bahagian tertentu dari pandangan bukan mahramnya . Pun begitu , terdapat pelbagai jenis tudung yang terdapat di pasaran antaranya seperti shawl , bawal , tudung labuh dan sebagainya . Semua itu dipakai mengikut kehendak masing - masing . Malah pengeluar tudung berlumba-lumba mempelbagaikan fesyen tudung demi mendapat untung berlipat ganda . 

Tudung Labuh Double Loop Yang Mesra Solat

Buat Sendiri Di Rumah : Rawat Sakit Lutut Cara Tradisional


Buat Sendiri Di Rumah : Rawat Sakit Lutut Cara Tradisional | Kaki sangat penting bukan sahaja kepada manusia malah juga binatang . Itu budak tadika pun tahu kan . Kalau kaki sakit , terutama lutut , memang susah lah kita nak buat aktiviti semasa . Pilihan yang ada , guna kerusi roda . Itupun masih banak juga halangannya . 


Buat Sendiri Di Rumah : Rawat Sakit Lutut Cara Tradisional

Menu Bujang Yang Paling Mudah


Menu Bujang Yang Paling Mudah | Sejak internet kejap on dan kejap off , di hujung minggu sis lebih selesa menggunakan phone untuk update entry . Malangnya , bila entry sudah publish , entry itu tidak keluar dalam bloglist korang . Sis pun tak tahu kenapa . Jadinya , korang akan pergi ke entry lama sis bila blogwalking . Alternatif yang ada , sis publishkan entry baru dari phone ke Google + . Jadinya , siapa yang blogwalking guna Google + sahaja yang akan baca entry baru sis ... huhuhuuu .


Menu Bujang Yang Paling Mudah

Hari Malaysia

Hari Malaysia | Jumaat , 16 September adalah hari Malaysia . Ini bermakna hari INI adalah hari penutup sambutan kemerdekaan . Tahun ni berbeza Dari tahun-tahun sebelumnya bila tak ada bunyi letupan mercun yang meriah . Ambank pun tak sudi taja mercun lagi di dataran Merdeka . Itu tandanya ekonomi makin meruncing . Masing-masing nak berjimat ... Huhuhuuu ...


Resepi Mudah Apam Cheese Sukatan Cawan


Resepi Mudah Apam Cheese Sukatan Cawan | Ramai antara kita terutama anak-anak sangat sukakan cheese . Makan sandwich bubuh cheese , makan kek cheese , maan pizza sebab ada banyak cheese dan banyak lagi . Antara semua itu , sis lebih suka makan kek keju sebab rasanya manis . Kalau yang lain tu , makan sikit oklah api kalau dah banyak , jadi loya lak tekak ... huhuhuuu .


Resepi Mudah Apam Cheese Sukatan Cawan