Sales Merdeka Luar Biasa !


Sale Merdeka Luar Biasa ! | Assalamualaikum korang . Setelah sekian lama menyepi , akhirnya sis decide untuk membuat comeback pada Ogos . Kenapa Ogos ? Adakah sebab Ogos bulan merdeka ? Adakah sebab Ogos ni bulan yang meriah atau , kalau tak sekarang bila lagi ? Hahahaaa ... Sebenarnya sebab sis paksa diri untuk buat comeback pada bulan ni juga selepas dah beberapa bulan ditangguhkan . Selepas lappy masuk sepital yang sembuh sepenuhnya pada seminggu sebelum raya , sis guna phone je untuk beronline . Bila dah terbiasa dengan phone , sis jadi malas nak on lappy walaupun setiap bulan bayar boadband macam biasa . Membazir kan !!! Pas tu ada pula masalah pengurusan masa ... huhuhuuu .

Sales Merdeka Luar Biasa !

Sale Merdeka Luar Biasa !


Dah nampak gambar atas tu ? Mesti korang cakap ... patut le paksa diri buat comeback . Ha ah , betullah tu ... heh heh heh . Dah dibei peluang panggil rezeki kan ( semoga Allah limpahkan rezeki ... aaamin ) , nikmat apa lagi yang kau nak dustakan ? 

Apa yang luar biasa ? Luar biasa sebab Sales Merdeka ini bukan sahaja untuk bulan kemerdekaan tetapi juga untuk sambut Hari Raya Haji . Walaupun Hari Raya Puasa lepas korang dah banyak membeli tudung , mesti korang teringin nak membeli lagi kan . Sebab itu kami buat sales Instant Shawl satin bersama batuan kristal dengan warna-warna yang memukau mata !

Sales Merdeka Luar Biasa !



MSale Merdeka Luar Biasa ini bermula dari 1hb Ogos dan akan tamat pada 31hb OGOS 2017 bersempena bulan kemerdekaan dan dajuga Raya Aidiladha yang yang jatuh pada cuti persekolahan . Justeru itu , pihak Leez Empire berbesar hati memberi korang special *DISKAUN* Untuk koleksi ZARAYA PREMIUM dan MILENIA INSTANT SHAWL dari 🌹LEEZ EMPIRE🌹 


Sales Merdeka Luar Biasa !

ZARAYA PREMIUM 


🌺ZARAYA PREMIUM COLLECTIONS🌺*

Keistimewaan KOLEKSI ZARAYA PREMIUM  akan buat anda termimpi mimpi untuk dapatkannya kerana :

Material : High Qualhity Chiffon Satin Custom Printed FLORAL with CRYSTAL STONE(body) + Lycra Cotton (Awning)
.
Ukuran : Bidang 60 (2.1m x 0.75m) Labuh Depan Belakang
.
Inner dalam LABUH menutupi leher.
.
Design: Instant Shawl Oblong EASY TO WEAR
.
Didatangkan dengan 7 pilihan warna yang menarik (TRENDY PRINTED COLOUR)

Exclusive Crystal Stone LOGO LEEZ EMPIRE{LE}
Instant Double Loop Printed with inner
Lebih kemas
Terletak cantik
Terbentuk elok
Jahitan kebanyakan shawl branded
Breastfeeding friendly
Solat Ready
100% Tak Jarang
Minima Iron
Flowy & sejuk

Harga retail yang ditawarkan adalah
  • Harga L *RM79*
  • Harga XL *RM89*
Manakala harga sales adalah 
  • Harga L *RM69*
  • Harga XL *RM79*
Harga diatas tidak termasuk postage dimana :
  • SEMENANJUNG RM8 
  • SABAH SARAWAK RM11
Jika korang beminat dan dah terlajak suka , klik je link dibawah ni ya 





🍇MILENIA INSTANT SHAWL*


MILENIA INSTANT SHAWL menggunakan Material dai Flamingo Chiffon pada bodynya dan Lycra Cotton pada bahagian dalamnya dengan Dihiasi 🌟Crystal Stone & Pearl🌟


Ukuran lebar bidang 60 dengan labuh pada bahagian depan dan juga belakang bersamaan :
  • (2.0m x 0.75m) Size L
  • (2.2m x 0.75m) Size XL 
 Inner dari jenis cotton menjadikan ianya sejuk dipakai dan dalam LABUH menutupi leher.
.
Design: Instant Shawl Double Loop EASY TO WEAR
.
Didatangkan dengan 10 pilihan warna yang menarik (TRENDY PASTEL COLOUR)
Exclusive Crystal Stone LOGO LEEZ EMPIRE{LE}
Instant Double Loop Printed with inner
Lebih kemas
Terletak cantik
Terbentuk elok
Jahitan kebanyakan shawl branded
Breastfeeding friendly
Solat Ready
Tak Jarang
Minima Iron
Flowy & sejuk

Harga Retail
  • Harga Size L *RM65*
  • Harga Size XL *RM75*
{Excluded Postage}
  • SEMENANJUNG RM8 
  • SABAH SARAWAK RM11


TAWARAN SALES MEDEKA ! 


  • *COMBO SET (L) 2 PCS RM120*
  • *COMBO SET (XL) 2 PCS RM140*


Kalau dah tak tahan nak membeli tu , tekan je link kat bawah ni ya .

Korang boleh je cari #butikVee untuk lihat lebih banyak pilihan warna dan design . Bukan setakat instant shawl , sis juga ada tawarkan instant sarung , bengkung dan jamu . Sambil-sambil tu , boleh lah betegur dan beramah dengan sis di facebook dan insta ya ... ahaks .😉

0 Sila komen:

Post a comment

Terima kasih teman - teman sebab sudi mengomel kat sini ...