Top 10 Things I Want For Ramadhan


Top 10 Things I Want For Ramadhan | Lazada kini sedang menjalnkan promosi jualan terakhir ( Unbeatable Prices in This final sales period ) sebelum menjelangnya Syawal . Banyak barangan yang dijual dengan diskaun yang hebat-hebat dari pelbagai kategori . Bagi anda yang masih kekurangan kelengkapan menyambut Syawal , anda boleh saja cari di Lazada kerana ianya lebih murah , mudah kerana tak perlu bersesak atas jalanraya .



Top 10 Things I Want For Ramadhan



Top 10 Things I Want For Ramadhan


Sempena Ramadhan yang bakal tiba dipenghujung ini , sis mahukan 10 barang di Lazada untuk Ramadhan kali ini seperti berikut :



Top 10 Things I Want For Ramadhan



2- Ai Home KC Gold Glass Rhinestone

Top 10 Things I Want For Ramadhan



3- Aqeela Muslimah Wear Layer Top



Top 10 Things I Want For Ramadhan


4- Hijabera - Maryam telekung


Top 10 Things I Want For Ramadhan

5- Lileng Aluminium Mini Usb Table Fan


Top 10 Things I Want For Ramadhan


6 - Zanzea New Sexy Womens Floral


 Top 10 Things I Want For Ramadhan

7- Bosck Watch 8023



Top 10 Things I Want For Ramadhan


8- Double Stemcell 28 Sachets 2 Packs

Top 10 Things I Want For Ramadhan


9- Pilaten Crystal Collagen Eye Mask


Top 10 Things I Want For Ramadhan


10- Bayers 3 in 1 Waffle-Donut & Sandwich Maker


Top 10 Things I Want For Ramadhan


Sis rambang mata masa memilih barangan di Lazada ni sebab banyak baranga yang murah gila ! Kalau korang tak percaya , pi lah rajinkan tangan tu pi klik link Lazada.com.my ni . Sis ambil masa satu hari satu malam melenjan kat Lazada ni . 

Owh ya , Lazada sekarang ni sedang buat Raya Flash Sales . Pi lah laju-laju ke Lazada ya .


Nasib baiklah qouta internet tak habis lagi walaupun 18hb nun dia dah bagi warning running dah slow ... heh heh heh .


Entry ini adalah untuk Ramadhan Blogger Contest by LAZADA .


4 comments:

Terima kasih teman - teman sebab sudi mengomel kat sini ...