Gelagat Si Kecik



ASSALAMUALAIKUM ...



Big Baby tido kat riba mama nya .
walaupun dah 5 tahun , sebab tak ada adik , cam ni lah lagunya ...
nak melekat sokmo ...



Takut tengok cerita hantu .
menyelit kat bawah ketiak mamanya ...
nak sorok lah ya ...
hah ! ni kena sergah dengan mak usu dia ...
mood tengok cerita seram dalam lampu off ...



Pakai baju kakak sebab si kakak malas nak cari baju si adik .
Si kakak rembat jer bajunya sebab x nak miss drama koreanya walau sesaat.
Si adik lak suruh cari baju sendiri , jawabnya ; tak ada ... 
jawapan yang sentiasa ada kat bibirnya ...
manja sesangat ... nak suruh orang lain cari untuknya 
kalau tak carikan , memang togel lah jawabnya ...
Heheheee ...


5 Sila komen:

  1. kecik2 pandai tgok cerita korea ye..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. si kakak ( 12 thn ) yg tgk citer korea ...

      Delete
  2. Anak bungsu memang macam tu Vee. Adik kakak dah kawen dan ada anak pun tapi bila balik kampung kumpul kami rasa dia macam kecik juga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betullah . saya pun bungsu . wpun umur dah terlebih tapi bila ada family problem , saya x diperlukan utk cari solusi ... heheheee ringan lah sikit kepala nih .

      Delete
  3. alaa manjanya adik.. err iha ada adik pun iha manja jgk dulu.. siap berebut kasih syg dgn adik tak menahan tu, haha..

    ReplyDelete

Terima kasih teman - teman sebab sudi mengomel kat sini ...