Masam Yang Tak Elok Untuk Perempuan ...






Hopefully teman - teman semua sihat belaka ...
Dah macam biskut lak blog hambo nih .
 Jap ada entry , jap idak .
Nak buat camno , masa cemburu sesangat .

Hambo nih memang suka sesangat dengan teh limau .
Nak dijadikan citer , satu hari tuh selamba jer minum .
Tetiba teringat , alamak !
Nasib baik baru seteguk .
Kesannya , satu hari line clear ... huhuhuuu .

Maka teringatlah abang hambo berseloroh ;
" Kalau nak stop datang bulan , senang jer ...
makan epal hijau yang masam . "
Confirm stop !

Itu ler yang hambo cuba cerita nih .
Pompuan yang sedang datang bulan tak digalakkan makan / minum yang masam .
Nanti tak pasal - pasal trus stop jer line tu kang .
Dah nama " kotor " tu , dah tentu kena buang kasi habis .
Walau tak banyak , sikit mesti akan bagi effect kat badan .
Sebab tu Allah beri dia kuar sekali sebulan daripada badan kita .

Bila dah clear , nak makan / minum segala jenis masam pun tak per .

Harap pesanan nih berguna untuk teman - teman ya .
Mungkin ada yang dah tahu ...
Saja jer hambo bagi tau lagi ...
Heheheeee ...

Thanks , sudi baca .
Jumpa lagi ...







3 Sila komen:

  1. knor suka masam2...

    masam2 manis le..

    ReplyDelete
  2. tapi ena suka yg masam2.. Alamak! kena kurengkan makan asam2 ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. bila line dah clear , nak makan masam banyak mana pun x per ...

      Delete

Terima kasih teman - teman sebab sudi mengomel kat sini ...