Tambah Pendapatan Dengan Blingd.com


Assalamualaikum ...

Ada antara korang yang dah tahu wujudnya BLINGD.com nih .
Ada gak yang baru ni tahu kan ! 
Ok , meh hambo kenalkan .



Blindgd ni sama juga dengan 8share dan churp - churp .
Beri peluang pada kita untuk tolong iklankan product kat FB dan juga blog .
Bezanya kat sini , ada iklan yang di beri ,
kita akan dapat RM 1 / unique visit atau per post .

Nak tahu lebih lanjut , 
boleh klik kat imej bawah ni yer ...



Korang perlu klik semua page yang ada dan baca yer .
Follow jer instruction yang diberikan .

Bila dah ada depan mata ,
kita tak cuba , 
dah macam tolak rezeki lak kan .

CARA DAFTAR ;

Korang cuma perlu klik
 di SINI yer ...

Pastu signup guna fb dan twitter saja .
senang bukan ! 


CARA PROMOSI IKLAN ;
Selepas daftar dan isi segala maklumat yang diperlukan ,


Klik button share .
Akan kuar cam kat bawah ni ...




STEP 1
Klik sebelah kanan tetikus pada perkataan  this post .
Pilih Copy link address ,
paste kan kat fb / twitter korang
Pastu kat fb korang akan jadi cam kat bawah ni ...



Klik pada date October 2
cam kat fb hambo kat atas tu .
Pastu klik copy link address


STEP 2

Pegi ke blingd website semula .
Pergi ke step 2 ,
Paste kan kat ruang url yang diberi ,
klik submit .

Alhamdulillah , selesai dah .
Ada rezeki , kita kongsi lah ...
Sharing is Caring !




16 Sila komen:

  1. First time dengar pasal ni..terima kasih atas infonya ya..:)

    ReplyDelete
  2. nk sign up mmg kna mealui twetter or fb je ke?

    ReplyDelete
  3. saya pun first time dengar, takpe, boleh try nanti ni. Thanks

    ReplyDelete
  4. baru tau ni vee..nak try juga..tq berkongsi ya vee

    ReplyDelete
  5. asal tak bagi tahi blog kita pakai iklan ni ar heee

    ReplyDelete
  6. bnyak jugak tu RM1 untk 1iklan
    kejap lg feymes ler cni cam churp churp.

    ReplyDelete
  7. masha baru 1st time dengar ni vee...hehe...cam best!

    ReplyDelete
  8. first time jumpa..nanti kita cuba..Thanks Vee..

    ReplyDelete
  9. Thanks 4 sharing vee.. nnti boleh try subcribe. ..tinggi jugak tue dia bayar utk iklan yg kita share kan..=D

    ReplyDelete
  10. !st time dgr blingd..akn dicuba nnt .. :P

    ReplyDelete

Terima kasih teman - teman sebab sudi mengomel kat sini ...