Roti Pisang Nutella


Assalamualaikum ...

Vee pasti ramai kengkawan kat sini yang suka dan pandai membuat roti .
Vee pun perasan ramai blogger yang up entri roti .
Korang nak cuba resepi baru dan mencari kelainan ?
Apa kata korang cuba resepi roti pisang nutella ini .


 Roti Pisang Nutella



Roti Pisang Nutella


Resepi roti pisang nutella boleh dapati di sini  .
Kalau korang dah biasa dengan bahasa melayu ,
korang pergi jer kat google translate ,
copy dan paste kan resepi itu 
dari bahasa inggeris ke bahasa melayu . 
Done .


Selamat Mencuba !






10 Sila komen:

  1. Nama dah ohsem, rupa pun dah cantik sangat. Ni mesti rasanya pun sedapkan, Vee. Saya biasalah, meroti pun tak pernah. Beli banyak kali jugak!

    ReplyDelete
  2. Nutella ke Neelofa?? Kek ke, kuih ke, cokodok ke...hakikatnya saya sangat suka pisang... :)

    ReplyDelete

  3. Pre order original Bagelen Kartika Sari fresh dari Bandung whatsapp dazlina 0192633431

    ReplyDelete
  4. lawanya bentuk, memancing selera nak makan.. tapi nak makan terus je boleh tak? orang lain buat.. hehe.. >.<

    ReplyDelete
  5. canntik kejadian nya...nak lipat2 tu la kot yang susah..sebab doh tu mesti lembut..

    ReplyDelete
  6. Boleh gak nak try nie sis. Nampak menyelerakan...

    ReplyDelete

Terima kasih teman - teman sebab sudi mengomel kat sini ...