2015 Semangat Baru


Assalamualaikum ...

Banyak blog cerita tentang azam tahun 2015 .
Macam - macam jenis azam tahun baru ada .
Vee ada ke ? 
... 2015 , semangat baru jer yang ada .
Semangat untuk banyak perkara sebenarnya .
Selebihnya , biarlah diri sendiri yang tahu .


2015 Semangat Baru


 Bila permulaan hari baru di tahun baru ... 2015 
banyak perkara nak dibuat .
Antaranya kemaskini Facebook .
Buang mana yang tak berkenaan .
Masa ni lah baru perasan banyak status yang public !

Dalam pada tu , ada hati juga nak tukar mood baru .
Ubahsuai rumah aka blog yang ada .
Maka bermulalah buat header yang tak berapa nak menjadi .
... macam pelik jer kat atas tu .
Maybe sebab seciput kot ... 

Kali ni nekad jer letak muka segedabak kat situ .
Nak orang tahu ini blog personal ... 
... erkk , ada orang kisah ke ?
Sebelum ni memang tak pernah buat .
Maklumlah , budget pemalu gitu ... heheheee


2015 Semangat Baru


Tahun ini juga akan ada banyak gambar sendiri dalam blog .
Ikut kesesuaian ceritalah .
Kalau sesajadah macam budget syok sendiri lah pulak ...
... aishhhh , malulah wehhh .

Hajat di hati nak tukar warna cat rumah ni .
Mencari dan mencari sampailah juling biji mato .
Sudahnya , cari dulu sampai jumpa yang betul - betul berkenan di mato .
Cerewet gak minah sorang ni kan .

harap hasilnya lebih menggegar jiwa .
Kalau tak ... segih sendiri je la .
Semoga 2015 akan menjadi medan persembahan terbaik dalam hidup kita .


2015 Semangat Baru


Tahun ni vee bersemangat nak tambah RM melalui blog . 
Alang - alang dah gila berblog ,
tiap hari pun hadap blog kan .
maka baiklah vee tambah pendapatan sekali .

Lainlah kalau ada suami atau anak ,
confirm kena hadap depa duulu kan .
Berapa banyak kan da ... heh heh .

Di sini , vee mengucapkan selamat tahun baru 
kepada sahabat blogger .
Semoga kehidupan kita menjadi lebih baik 
dan ibadah juga berganda .
Vee mohon maaf andai ada teguran juga komen 
di blog sahabat yang mengguris rasa .
... kerana aku hanya insan biasa .


Selamat Tahun Baru 2015 dari 






12 Sila komen:

  1. selamat tahun baru..yeahh azam tu letak muka setepek..hehee

    ReplyDelete
  2. selamat tahun baru 2015..comel sangat tengok rambut yang terpacak tu..hee ^_^

    ReplyDelete
  3. Selamat thn baru Vee....moga thn 2015 lebih indah dr thn yg ditinggalkan.....

    ReplyDelete
  4. baru ni nampak muka empunya blog =)
    gambar atas tu, anak sape rambut trojan tu, comel =)

    apapun selamat memasuki 2015 ye vee
    moga tahun ini lebih baik dari 2014 =)

    ReplyDelete
  5. Akak dulu pun mana ada letak muka kat blog..baru tahun 2014 lepas la baru rajin letak..tu pun sebab dah banyak dapat advertorial job..kena la letak muka bagi orang yakin dengan apa yang kita tulis..:)

    ReplyDelete
  6. selamat tahun baru QV. betullah..ada gambar QV sendiri baru rasa yakin nak komen. rasa mcm dah kenal lama..:)

    ReplyDelete
  7. aha..dah ada header baru..tu selfie lepas beli handphone baru ke?selamat maju jaya sis, selamat tahun baru..

    ReplyDelete
  8. Selamat thn baru vee, x perlu lah malu letak gambar sendiri kerana vee cute dan cantik apa

    Jm doakan agar vee cepat temu jodoh aminnn n same to me heee

    ReplyDelete
  9. Again, Selamat Tahun Baru 2015 buat Vee juga. Semoga tahun ni akan dipenuhi dengan memori yang indah-indah dan kejayaan buat Vee sekeluarga. Yang lepas-lepas tu mana tak seronok simpan dalam hati ajelah ye!

    Wah, barulah nampak betul-betul rupa tuan empunya blog. Saya pulak takda azam nak muncul dalam blog lagi :)

    ReplyDelete

Terima kasih teman - teman sebab sudi mengomel kat sini ...