Terima Kash Daun Keladi


Assalamualaikum ...

Alhamulillah , 
hari ini dapat bersiaran cepat sedikit berbanding selalu .
Hari ini juga banyak walimatulurus kan .
Tu sebab sepi je blog ni dari komen .
eh heh ... dah blog x berapa popular , camni lah .
Harus ku terima jua hakikat itu .


Terima Kash Daun Keladi

Terima Kasih Daun Keladi 


Jumaat lepas vee dapat kiriman posto .
Terima kasih JM atas pemberian itu .
Tak sangka sebenarnya JM nak bagi 
sebab menjawab lokasi percutiannya di Thailand .

Rasanya macam jawab tak semuanya betul 
terutama Watt tu ... den dah poning cari nama lokasi tu .
Sudahnya den taram aje lah kan .
Kot - kot betul jawapannya .

Terima kasih daun keladi JM
Manalah tahu dapat jawab lagi selepas ni .
Muka tak tau malu nih mintak hadiah lagi .
... heeeee .

Kepada blogger yang belum kenal JM , 
klik jer kat SINI .
JM ni blogger kaki travel .
Sape - sape yang ada plann nak travel ,
cari je tips - tips dalam blog JM ni .


Selamat berhujung minggu !












9 comments:

Terima kasih teman - teman sebab sudi mengomel kat sini ...