Ramainya Peminat Pegaga


Assalamualaikum ...

Satu hari , dah tak ingat hari apa .
Vee dikunjungi dengan mesej di Facebook .
Bertanyakan tentang pegaga .



Ramainya Peminat Pegaga


Vee tak kisah pun nak kongsi rahsia awet muda ni .
... awet lah sangat kan sampai terlajak udahnya .
.... heh heh heh .


Ramainya Peminat Pegaga

Vee pun layankan aja lah adik ni .
Rupanya dia nak interview vee pasal penggunaan pegaga ni .
Korang kalau dapat offer macam ni , korang terima tak ?

Vee terpaksa tolak atas banyak sebab .
Sebab utama kerana vee ada komitmen yang vee tak boleh tinggal !
Korang rasa , rugi ke tolak ?

My kakak juga ada terima jemputan dari pelajar UPM .
Tahun lepas masa dia mengandung .
Mereka nak buat my kakak ni sebagai bahan untuk kajian mereka .
Tentang apa ?
... mengandung dalam usia 46 tahun !
Tapi my kakak tolak lah walaupun mereka beri bayaran .
Tak larat wei dengan perot memboyot tu .
Dah macam kena dera lak nanti ...
... heh heh heh . 

Ramainya Peminat Pegaga 


Ramainya Peminat Pegaga


Masa vee renovate balik entry pasal pegaga ni 
untuk join contest ,
baru perasan yang view count dah jejak 1k .
Entry ni vee post sejak Januari lepas .
Mak aiiih ... ramainya peminat pegaga !

Ini mesti penangan jus pegaga ni .
Kalau tak pun sebab kerabu pegaga !
... alhamdulillah .
Terima kasih kepada yang sudi landing kat sini ya .


Sebenarnya ada lagi 
penjagaan kecantikan secara semula jadi yang vee amalkan .
Nantilah , ada masa vee kongsi lagi kat sini .
Kepada yang nak baca entry pegaga ni 
klik je kat SINI


Salam sayang semua ....






13 comments:

  1. Ok la tu, patutnya Vee terima tawaran tu.
    Bagus utk profile Vee dan tanda tulisan Vee dihargai.

    ReplyDelete
  2. PEGAGA NI KALAU DI KAMPUNG2 TERUTAMA DLM KEBUN KELAPA MUDAH KEDAPATAN N SUBUR PULA...TAPI DLM KEBUN KELAPA SAWIT X NAMPAK BAYANGNYA...RUGI SGT KALAU MRK YG MUDH DPT SUMBERNYA XGUNAKNNYA ..BAIK SGT UTK KSHTN NI...

    ReplyDelete
  3. kerabu pegaga dengan pelam penah makan.. sedap..

    ReplyDelete
  4. Lama x makan pegaga... Lupa dah rasa dia camne... Ha Ha Ha...

    ReplyDelete
  5. entry lama kalau di edit boleh jana trafik jugak..main2 SEO sikit..dulu2 baru berblog ye la..kita tak tau pasal SEO..sekarang ada ilmu sikit baik praktik kan..:)

    ReplyDelete
  6. seribu view? mmg ramai yg suka mkn pegaga ni

    ReplyDelete
  7. Boleh buat produk pegaga sendiri nanti nie...

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum, lama dah tak singgan blogwalking..hehe...Pegaga ni memang banyak manfaatnya..buat masak lomak cili api dengan ikan tenggiri pun sodappp...

    ReplyDelete
  9. wah vee patut le muda selalu.. rajin amalkan herba kampung... tapi vee sayang le lepaskan peluang tu...

    ReplyDelete
  10. wah.. tertarik dengan cerita kakak vee ngandung umur 46. ingatkan nanti nak ikat umur 40. ok ke kakak vee bersalin tu?

    ReplyDelete
  11. Good offer juga tu, Vee tapi kalau tak boleh nak berikan komitmen sepenuhnya, haruslah ditolak. Sayang tak sayang, kalau buat kerja sambil lewa pun tak elok juga.

    Vee ni rajin menulis tentang khasiat sesuatu tumbuhan dan berkongsi ilmu, Insya Allah akan datang ada aje bentuk tawaran yang sama; maybe lebih bagus ~_^

    ReplyDelete

Terima kasih teman - teman sebab sudi mengomel kat sini ...