GA RAYA 2015 Blog Jaket Biru


Assalamualaikum ...

GA RAYA 2015 Blog Jaket Biru | Semalam , semasa dalam perjalanan nak menyopping baju raya , my anak buah sibuk buka FB cari resepi biskut raya . Pastu merengek nak buat biskut raya . Alang - alang nak menyopping , maka carilah bahan untuk buat biskut juga . Malangnya , di Giant dah banyak bahan yang nan hado . O;eh kerana dah petang , nak kejarkan waktu berbuka , maka rembat ajalah bahan yang ada .

Hari ini , kami serbu kedai BAGUS unuk cari semua bahan kek dan biskut di situ . Alhamdulillah , dapat apa yang kami hajatkan . Sat gi den nak mulakan projek buat biskut . Jadinya , layan kan je lah GA RAYA 2015 Blog Jaket Biru ini ya .



GA RAYA 2015 Blog Jaket Biru


* SYARAT-SYARAT*

Mudah aje !
>> Tag 3 orang sahabat blogger anda supaya follow blog baru nak hidup ni dan pastikan mereka bertiga tahu! opkos ANDA adalah WAJIB follow sama yer ...
( ini wajib sebab saya masih baru )
>> Buat satu entry blog " GA RAYA 2015 Blog Jaket Biru "
>> Linkkan gambar diatas dalam blog anda

>> kemudian pastekan link segmen yang anda cipta di column reply blog saya ni. Mudah kan??

* Hadiah Utama *

1 pemenang PENGINAPAN PERCUMA 1 MALAM DI BAYOU LAGOON RESORT MELAKA
( Tarikh penginapan pemenang sendiri tentukan dan hanya penginapan bilik sahaja ditaja )

Hadiah ke - 2

Duit Raya RM 50.00
( diberi secara topap handset atau bankin )

Hadiah ke - 3

Duit Raya RM 20.00
( diberi secara topap handset  atau bankin )

-----------------------------------------------------------------------------



Blog yang ditag  :


6 Sila komen:

  1. SELAMAT BERSEGMEN SAMBIL MEMBISKUT YA QV

    ReplyDelete
  2. hehehe insyallah CT akan join.. thank u tag..
    gud luck yeee ^^

    ReplyDelete
  3. Kunjung dr segmen yg sama, slmt hri raya sis...;-)

    ReplyDelete
  4. Assalmualaikum wbt , / Salam Sejahtera. Saya jemput awak join Ga.. Maaf menganggu yee.. Good LUCK .. Selamat hari raya :)


    GA RAYA 2015 BLOG JAKET BIRU

    Rania Turn's 1 GiveAway!(18.8)

    GIVEAWAY BIRTHDAY MUM&SISTER TENGKUBUTANG (25Aug)

    ReplyDelete

Terima kasih teman - teman sebab sudi mengomel kat sini ...