GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100


Assalamualaikum ...

Giveaway EFG Mega Raya 2015 RM3100 | EFG adalah singkatan kepada Exchange Feed Group . Group ini bukan group biasa kerana ia merupakan ruang forum untuk anda berbincang dan belajar tentang teknik SEO supaya anda tahu macam mana nak letakkan blog anda di halaman pertama Google . Untuk menjadi ahli kepada EFG , anda bolehlah menghubungi saudara ArzaMoha di arzamoha.com .

GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100



Sempena Ramadhan yang mulia ini ahli EFG berbesar hati melancarkan Giveaway EFG Mega RayaGiveaway EFG Mega Raya dilancarkan dengan kerjasama ramai pihak sebagai penaja hadiah . Tujuan utama Giveaway EFG Mega Raya ini dianjurkan adalah untuk memeriahkan suasana Ramadhan dan juga mengeratkan hubungan dan berkenalan sesama blogger .

Istimewanya, GIVEAWAY EFG MEGA RAYA ini turut menyediakan hadiah lumayan buat pemenang SEO yang berjaya menempatkan halaman web peserta di kedudukan teratas dalam senarai engine carian Google Malaysia (Google.com.my) menggunakan kata carian "Giveaway EFG Mega Raya".


giveaway efg mega raya 2015


{ Click banner di atas untuk sertai }

Hadiah :

SEO


RM300 x 1 pemenang
RM200 x 1 pemenang
RM100 x 1 pemenang


RM100 Cash x 25 pemenang

Mula : 10 Jun 2015 | Tamat :9 Julai 2015



Syarat-syarat wajib :



1. Tulis entry yang bertajuk GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100

2. Follow blog sponsor

4. Follow Instagram

5. Add facebook
6. Follow G+
Khalid Kyle

7. Like facebook page
Helenz Signature Official 
K.Rogers Butter Cookies by Zida dan Arif 
Exchangefeedgroup
irrayyan.com Official FB
Arzmoha
Nik Ainaa 
Amy Si Gadis Weird
Rahim Aim Channel 

AIN Dramatic Uniq Blog 

ShamieraOsment.com 
CikGu NoraZimah
YanieYusuf
syirasophie.blogspot.com
Chenta Hati Saya
Diari Jejaka Hangat
Kumahuitu.blogspot.com 
Official Pages "Qaseh Ku"
Shahira's blog
Akif Imtiyaz Official Blog
Isolabellaz 
Eny Abdullah Cooking & Photography
PowergolD.BiZ
Papaglamz 
MMD One Stop Centre
P.C.L 
Blog BingkisanHati 
Cikk mimin mera 
Shaklee House Pantai TIMUR 
Zulls Grill N Spices
Nota Purba 
Nukilan Reena 
Mia Zain 
Kanvaskehidupanku
Mommy Yoorin 
Sayidahnapisahdotcom 
safuraonlinediary 
Anajingga 
Bicara Mummy 
Aku Penghibur [dot] com 
SIpanjangkata Likers 



GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100

di sponsor oleh


Madeena Skincare by Helenz Signature Sponsor Giveaway EFG Exchange Feed Group Mega Raya 2015
Madeena Skincare by Helenz Signature
dan






EFG MENGUCAPKAN SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN ALMUBARAK




20 comments:

  1. wah menarik giveaway ni. sana sini dapat kutip duit raya. saya doakan semoga rezeki giveaway ni milik kamu ye.

    ReplyDelete
  2. Goodluck dear. Jemput join GA saya.

    http://akuhanyagadiskampung.blogspot.com/2015/07/first-giveaway-by-farhain-azmi.html

    ReplyDelete
  3. lumayan betul hadiah..hehe apa pun all the best! :)

    ReplyDelete
  4. Masih tak faham caranya ia berfungsi..orang baru lagi... semoga berjaya

    ReplyDelete
  5. All the best, Vee. Moga ada rezeki :)

    ReplyDelete
  6. good luck
    smga ada rezeki utk.mng.aamiin

    ReplyDelete
  7. GA dah tamat . semoga berjaya ye :) Bw sini

    http://theathra.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    ReplyDelete

Terima kasih teman - teman sebab sudi mengomel kat sini ...