Terima Kasih Jari Manis


Assalamualaikum ...

Hari Sabtu 4 June , den dapat dua sampul surat . Satu daripadanya dari Jari Manis aka JM . Pemberian dari JM sebagai tanda penghargaan menjadi antara top kemtator untuk bulan Jun . Terima kasih daun keladi JM . Kalau tak silap den , ini kali kedua den dapat dari JM .


Terima Kasih Jari Manis



Terima Kasih Jari Manis


Den ni sebenarnya suka baca blog travel . Sebab tu dalam bloglist den ada blog travel . Den suka lihat kecantikan dunia luar dan tempat - tempat menarik serata dunia . Melalui blog travel itulah den dapat melihat semua keindahan itu . 


Terima Kasih Jari Manis


Blok Jari Manis


JM adalah blogger travel ala backpakers . Dah banyak tempat beliau pergi dengan sesiapa saja yang mahu join bersama . JM tak lokek berkongsi tips di blognya . Selain itu , JM ni peramah orangnya . Banyak blog juga den jumpa JM jadi top komentator ... deabak ! ... erkkk , betul ke spelling nya tu JM . Kalau korang nak tahu , Korea adalah kampung ke dua JM .

Kepada sesiapa yang belum kenal JM dan nak kenal JM , bolehlah klik banner di atas ya .





12 comments:

  1. jm memanng ramah...tak rugi berkawan dengan jm kan...banyak ilmu

    ReplyDelete
  2. kampung pertama Jay Emm kat mana? He He He...

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboli JM , berahsia bagai . ni mesti takut den terjah mintak duit raya ni ... hahahaaa ... klu kg ke 2 den memang tahu . mana lagi klu bkn koya ...

      Delete
  3. JM memang baik hati dengan ole2 dia.. kena tiup doa semangat rajin update blog kat JM ni.. hehe..

    ReplyDelete
  4. sama-sama kasih sis Vee hihihhi...bukan deabak lah sis...tapi DAEBAK!!! or OHSEM hihih

    ReplyDelete
    Replies
    1. iyalah , dah bahas ke dua JM kan ... malu klu x tau beb ... heheheee

      Delete
  5. tahniah sis vee..unutng dapat hadiah dari orang Koya tu..hehe

    ReplyDelete
  6. Selalu nampak nama JM ni bila singgah mengomen di blog kawan-kawan tapi lupa pulak rasanya macam belum pernah sampai ke blog JM. Kena terjah juga sesekali tengok 'orang Korea' ni ~_^

    ReplyDelete

Terima kasih teman - teman sebab sudi mengomel kat sini ...