Mini Giveaway By Impiana Cik Yanie 2015 #1


Assalamualakum ...

Mini Giveaway By Impiana Cik Yanie 2015 #1 | Dah jadi habit den lak , bila update entry pagi je , nak join giveaway sebab entry giveaway ni mudah je nak buat ... heh heh heh .


Mini Giveaway By Impiana Cik Yanie 2015 #1


Mini Giveaway By Impiana Cik Yanie 2015 #1


Cik Yani pemilik kepada impiancikyaanie.blogspot.my telah menganjurkan mini giveaway . Cik Yanie ni ada insta shop . Giveaway ni adalah salah satu usaha nak kenalkan instashop serta produk yang dijualnya .

Syarat - syarat 


1. Follow belog IMPIANA CIK YANIE *WAJIB!*

2. Follow instagram [ yanieninie] & [impiana_cikyanie] *TAK WAJIB PUN*

3. Buat entri tajuk "Mini Giveaway By Impiana Cik Yanie 2015 #1" and copy banner kat atas serta BACKLINK kat entri original ni.

4. LETAK link entri korang kat kotak komen di bawah! 




10 Sila komen:

  1. hai datang dari segmen yang sama segmen yang sama

    http://starlavenderluna.blogspot.my/2015/09/mini-giveaway-by-impiana-cik-yanie-2015.html

    Good luck sis...

    ReplyDelete
  2. nysa jalan jalan sini . dari segmen yang sama . jom singgah blog nysa :)

    http://pemilikcintahati.blogspot.my/

    ReplyDelete
  3. Salam singgah pepagi di sini dari segmen yang sama...semoga berjaya...

    http://mardiahdiana.blogspot.my/2015/09/mini-giveaway-by-impiana-cik-yanie-2015.html

    ReplyDelete
  4. All the best シ

    http://zarachingu.blogspot.my/2015/09/mini-giveaway-by-impiana-cik-yanie-2015.html?m=0

    ReplyDelete
  5. dari GA yang sama :) follow here #434

    http://nampakjiwaterbang.blogspot.my/2015/09/mini-giveaway-by-impiana-cik-yanie-2015.html

    ReplyDelete
  6. GOOD LUCK. JMPUT JOIN GA SY PULAK YAA
    http://bajuwarnacoklat.blogspot.my/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html

    ReplyDelete
  7. good luck. dari segmen yg sama jgak :)

    ReplyDelete
  8. Good Luck :)

    http://cintahawaa.blogspot.my/2015/09/mini-giveaway-by-impiana-cik-yanie-2015.html

    ReplyDelete
  9. Thanks join, btw

    Nk review blog tak? http://impianacikyaanie.blogspot.my/2015/09/siapa-nak-saya-review-belog.html

    ReplyDelete

Terima kasih teman - teman sebab sudi mengomel kat sini ...