Gegar Vaganza Musiam Kedua 2015 - Peringkat Separuh Akhir



Gegar Vaganza Musiam Kedua 2015 - Peringkat Separuh Akhir | Oleh kerana konsert gegar vaganza musiam kedua 2015 - peringkat separuh akhir ini berlangsung setiap Ahad malam , maka untuk malam ini terpaksalah kami tengok live separuh sahaja sebab my anak buah teruja bebenor nak tengok filem seram Vila Nabila di Astro MAYA HD 134 tepat jam 10 malam .


Gegar Vaganza Musiam Kedua 2015 - Peringkat Separuh Akhir



Gegar Vaganza Musiam Kedua 2015 - Peringkat Separuh Akhir


Konsert Gegar Vaganza Musiam Ke-Dua 2015 peringkat separuh akhir dah berlangsung malam tadi . Sis sangat berpuashati dengan peserta yang layak ke peringkat akhir gegar vaganza 2015 . Seramai tiga artis wanita iaitu Nordiana , Farahdhiya dan Haiza serta tiga orang peserta lelaki iaitu , Achong Sweetchild , Nassier Wahab dan Ezad Exist .

Kesemua artis yang terpilih memang hebat belaka . Buat masa ini , sis memang tak dapat nak jangka sapa yang akan menjuarai Gegar Vaganza Musiam Kedua 2015 - Peringkat Separuh Akhir sebab kesemua peserta ada kelebihan masing - masing .


Kepada anda yang terlepas peluang menyaksikan konsert Gegar Vaganza Musiam Kedua 2015 - Peringkat Separuh Akhir malam tadi , boleh saja klik di SINI . Tengoklah sampai lebam ! ... heheheee





7 comments:

  1. Kakak tak pernah tengok pun gegar vanganza tapi kawan2 wasap group selalu update dan kongsi jadi terr mengetahui juga lh serba sedikit.

    ReplyDelete
  2. ky pun dsh terminat tenyok gv ni..sisp rakam juga..hihi

    ReplyDelete
  3. AGAKNYA SIAPA JUARS GEGAR VAGANZA YA QV..

    ReplyDelete
  4. Xsuka la, bila tgk azian yg kua patutnya faradhiya....
    #vote4nana

    ReplyDelete
  5. Alahhhh Nizam laksmana tak de dah....huhu

    ReplyDelete

Terima kasih teman - teman sebab sudi mengomel kat sini ...