Birds Nest Tambah Peptides


Birds Nest Tambah Peptides | Alkisahnya , set penjagaan muka sis dah habis . Jadinya perlu cari stok baru . Masa dok mencari - cari Bio Essence ni , perasan lak yang stok tak berapa nak ada . Makanya sis pun ambil sajalah mana yang ada lepas tu meronda sekejap .

Birds Nest Tambah Peptides




Bila tiba di bahagian depan tempat sis mula masuk tadi , nampak lak display birds nest pakaging baru . Senang cerita , upgardelah dari birds nest ke birds nest + peptides . Barulah terjawab kenapa stok birds nest banyak yang nan hado .

Maka , cepat-cepatlah sis menukar yang birds nest yang di tangan kepada birds nest + peptides yang baru di keluarkan . Masa bayar di kaunter , eh ... dapatlah buku nota hard cover ... alhamdulillah .

Malam tu , sesaja lah cari maklmat untuk birds nest peptides ni . Nak tahu gak bila mula berada di pasaran . Pelik gak sebab tak nampak pun iklan di tv ... ke sebab sis cuma tengok astro je sebab tu tak nampak iklah birds nest + peptides ni . 

Alkisahnya , birds nest + peptides ni dah masuk pasaran pada bulan oktober 2015 . Kepada pengguna birds nest lama yang tertinggal keretapi macam sis ni , maeh le bertukar kepada birds nest + peptides . Lebih kolagen katanya .

Kalau tanya sis , ok ke tidak , sis belum pakai lagi sebab belum cukup setnya . Harga nak kata mahal sangat pun tak juga sebab dengan harga sebegitu boleh tahan dalam 4 hingga 5 bulan . Kalau tak silap perkiraan sis lah . Berbaloi juga lah kan . Lagipun banyak juga portionnya . Buka ciput je ... heheheee



5 comments:

  1. WAH MAKIN TAMBAH BERSERI WAJAH DGN GUNA BIRD NEST TU...

    ReplyDelete
  2. Lelaki macam saya boleh pakai ke?..hahaha..

    ReplyDelete
  3. Rasanya belum pernah tengok produk nie. Hehe ^-^

    ReplyDelete
  4. Saya ni terpengaruh dengan produk BioEssence sebab promosi hebat si LekatLekitlah! Habis saya borong. Tapi honestly, bagus juga produk ni. Harga pun mampu milik. Satu-satu produk tu memang tahan lama. Saya pun pernah pakai produk Bird Nest ni tapi tak tahu pun sekarang dah upgrade packaging gitu ...

    ReplyDelete

Terima kasih teman - teman sebab sudi mengomel kat sini ...