SHOPEE LELONG: Get up to 80% off


SHOPEE LELONG: Get up to 80% off  | Zaman sis kecil , ada berlaku lelongan barangan keperluan rumah dan dapur berhampiran rumah sis . Itulah kali pertama sis menyaksikan apa itu maharaja lelong . Pada masa itu , tempat sis belum ada lagi bekalan elektrik . Yang ada hanyalah lampu yang menggunakan kuasa generator . Tapi itu tak menghalang kami dan mereka untuk membuat lelong dan menyaksikan lelongan . 

SHOPEE LELONG: Get up to 80% off

Sis sebenarnya kan , dah kecik besor , kecik besor je tengok image kat atas ni . Bila jenguk SHOPEE LELONG lagilah gatal tangan nak menekan enter ! . Pandai betullah mereka ni buat lelong sale tahap gila tang orang sedang dapat gaji ni .

Bila sis dah klik kat SHOPEE LELONG , lagilah jad tamak haloba . Rasanya ramai je antara korang yang dah standby web SHOPEE LELONG ni dalam phone dan tablet kan . Inilah antara sebab kenapa wanita perlu ada duit sendiri kan . Menyoping tanpa rasa bersalah pada suami ... meh meh meh . Sis single lagi . Sape nak marah ? 

Bila membeli online ni , sis lebih suka membuat pembayaran Cash On Demand ( COD ) . Kalau korang , dah tentu guna online banking kan . Sis rasa lebih mudah guna COD tapi , tak semua kedai online yang sediakan service itu ... huhuhuuu .


Oklah , selamat menyopinglah korang ya . 80% tu ...




4 comments:

  1. WAH ADA SHOPEE LELONG JUGA YA BAGUS TU...LA NI KALAU BOLEH NK CARI BRG MURAH JER...NK BERJIMAT HEH..HEH..

    ReplyDelete
  2. Saya dan keluarga lebih selesa online banking kerana secara kebetulan kami tak suka pegang duit cash banyak2...

    ReplyDelete
  3. Banyak diskaun nya QV..'
    Sehingga 80%..
    Mahu tak teruja..

    ReplyDelete

Terima kasih teman - teman sebab sudi mengomel kat sini ...