Resepi Mudah Kek Batik Oreo Sedap Ramadhan


Resepi Mudah Kek Batik Oreo Sedap Ramadhan | Sis selalu dah makan oreo ni bila my anak buah beri . Bagi sis , rasa oreo ni biasa sahaja . Mungkin sebab sis bukan budak kot . Jadi feel sedap oreo tu ada . Walaupun begitu , sis tetap sukakan coklat . Cuma sis tak berapa suka makan ais krim coklat ... eh , macam cerewet lak bunyinya kan !

Resepi Mudah Kek Batik Oreo Sedap Ramadhan


Bila masuk bulan puasa , juadah berbuka selalunya para ibu akan utamakan anak . Apa anak nak makan dan apa selera mereka juga . Maklumlah , masak hidangan berbuka ni adalah salah satu cara untuk suntik semangat anak supaya seronok berpuasa .

Oleh kerana oreo ni menjadikesukaan ramai anak-anak , macam-macam resepi berasaskan orea terhasil seperti puding , aiskrim , kek , agar-agar dan kek batik . 

Korang terliur tak tengok kek batik oreo kat atas tu . Terliurlah sekarang supaya mudah korang nak mencuba Resepi Mudah Kek Batik Oreo Sedap Ramadhan . Melilih air liur pun tak batal . Jadi , bila masuk ramadhan nanti , korang dah expert membuatnya .

Bila dah expert , bolehlah pujuk anak berpuasa dan jadikan kek batik sebagai sajian berbuka ... meh meh meh .

1 comment:

Terima kasih teman - teman sebab sudi mengomel kat sini ...