Cari Duit Raya RM 85k Di Bazaar Ramadhan


Cari Duit Raya RM 85k Di Bazaar Ramadhan | Bila dah tua macam sis ni , of coz lah setiap tahun bila raya kena bagi duit raya kan . My nak buah di kampung itu boleh tuntut walaupun dah habis raya tau . sweetlah korang memang kan . Tapi sis masih dapat duit raya dari my kakak-kakak ya ... alhamdulillah . Rezeki jangan ditolak ... meh meh meh .

Cari Duit Raya RM 85k Di Bazaar Ramadhan


Ada yang dah buntang mata tengok jumlah RM85k tu ? Ini kisah benar ya . Bukan sesaja nak buat korang melilih dikala raya dah dekat nak menjelang . Maklumlah , bila ada anak-anak , confirm dah separuh gaji pergi ke persiapan raya anak-anak . Mak bapak kekadang tak lepaskan !

Maka teringatlah sis dengan my anak buah sabtu lepas . Kasut raya dah beli . Bila nampak ada fair kasut raya , memasing laju-laju cari kasut untuk jalan-jalan . Si kakak najwa dapat rembat satu kasut sukan ala boot lagi . Nasib baik dia ni suka panjat gunung , my kakak redha je lah ... hahahaaa

Cari Duit Raya RM 85k Di Bazaar Ramadhan ni akan berada di lokasi bazaar ramadhan terpilih setiap hari . Kalau bazar ramadhan itu kebetulan kat tempat korang , cepat-cepatlah korang cari dan serbu ya . 

Manalah tahu ada reseki korang di situ . Boleh beraya sakanlah kat kampung nanti ...



5 comments:

  1. Replies
    1. tuah manusia tak de siapa yg tahu kan . tapi kena cuba lah ...

      Delete
  2. BANYAKNYA DUIT RAYA DI BAZAR RMDAN..KENA CARI TU.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah . nak , memang kena cari ... dpt memang duit rayalah kan ...

      Delete

Terima kasih teman - teman sebab sudi mengomel kat sini ...