Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2016


Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2016 | Nile.com untuk sekian kalinya telah menganjurkan Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2016 untuk korang sertai dengan memilih beberapa barangan yang korang suka dan perlukan .


Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2016



Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2016


La ni sis nak join Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2016 . Tak sangka sebenarnya bila tahun ini nile.com anjurkan lagi giveaway untuk raya sebab CNY lepas tak ada . Sebelum ni sis dah join sebanyak dua kali tapi rezeki belum berpihak pada sis .

Untuk pengetahuan korang , hadiah yang ditawarkan oleh nile.com adalah untuk 6 orang seperti berikut :

RM 300 Duit Raya x 1 pemenang
RM 200 Duit Raya x 2 pemenang
RM 100 Duit Raya x 3 pemenang


Antara syarat yang ditetapkan adalah kena memilih 5 jenis produk yang kita suka . Berikut adalah pilihan sis :

1- 

Product: Korean Style Long Blouse
JLM2016 Sales price: RM14.90
Date: 23/06/2016
Time Start:2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 400 units only


2-

ProductBlack and white Stripe V Shape Long Blouse
JLM2016 Sales price: RM11.50
Date: 20/06/2016
Time Start: 3.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 140 units only


3-



Product: Stylish N Design Shoes 
JLM2016 Sales price: RM16.00
Date: 23/06/2016
Time Start:3.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 480 units only

4-

ProductTraveler Backpack 
JLM2016 Sales price: RM19.90
Date: 30/06/2016
Time Start:3.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only

5-


ProductFashion 6-in-1 Women Bag
JLM2016 Sales price: RM42.90
Date: 20/06/2016
Time Start: 11.00am
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only



Untuk mengetahui syarat-syarat penyertaan , korang boleh cari di sini :
http://www.lyssasecret.com/2016/06/raya-giveaway-rm1000-by-nilecommy.html

Korang boleh check result >> DI SINI << . 

Tarikh tutup untuk korang update blog adalah pada : 30/06/2016 , 11.59 pm



7 comments:

  1. Selalu juga lalu-lalang kat Nile ni tapi memang belum pernahlah saya beli apa-apa dari sini. Nampak menarik aje. Maklumlah raya dah nak dekat ni ^_^

    ReplyDelete
  2. all the best Kak QV hehe.. selamat hari raya.. maaf zahir batin =)

    ReplyDelete

Terima kasih teman - teman sebab sudi mengomel kat sini ...