Langsing Dan Kempis Perut Cepat Dengan Bengkung Opah


Langsing Dan Kempis Perut Cepat Dengan Bengkung Opah | Kita cerita pasal cara nak kempiskan perut lagi . Sis memang obses nak kempiskan perut yang membuncit ni . Maklumlah , bila usia dah semakin meningkat , mudah benor berut membuncit . Nak buat macam mana , kadar metabolisme dah makin berkurangan untuk memproses makanan dalam perut kita dengan segera . Kata orang , mesin dah makin lemah ... huhuhuu

Langsing Dan Kempis Perut Cepat Dengan Bengkung Opah




Selain mengamalkan petua dan tips kempiskan perut secara dalaman , sis juga menyapu losyen membakar lemak pada tempat berkenaan . Setakat ini , ok lah . Ada perubahan . Cuma kena rajin je lakukannya . Tapi kalau sapu losyen je tanpa pakai bengkung , macam tak best lah pulak . Sebab apa , kalau tengok orang tua-tua di Indonesia tu , mereka pakai bengkung sebelum pakai kebaya . Body memang cantik giler !

Diizinkan Allah , ada pula kenalan sis ni keluarkan bengkung yang dihasilkan oleh opahnya untuk kegunaan cucu-cucunya yang sedang dalam pantang . kat bawah ni cerita dia ya .

Lama dah kami custom bengkung ni tapi pakai utk family saya aje... sejak adam lahir opah jahit kan . Memang bagus cepat betul adik saya shape body dia balik hehe
Hehehe dulu tak terfikir nak jual...lepas arif lahir dia pakai lagi bengkung ni..dalam masa 7 bulan ni slim balik badan dia sambil tu dia makan set bersalin shaklee..tu yang saya berani commercial kan kak .
Saya pakai bengkung strap dari day 1 lepas cser. Pakai atas dari tempat jahit. Kemas sangat. Nak berjalan pon selesa. Bila ceser kita tak selesa nak berjalan sebab rahim masih mengembang dan tak boleh nak bertungku.
Kalau czer boleh pakai terus cuma kalau masih kat hospital jangan dulu...ada cara pakai .

Langsing Dan Kempis Perut Cepat Dengan Bengkung Opah

Langsing Dan Kempis Perut Cepat Dengan Bengkung Opah


Jadi sis pun berminat lah nak cuba bengkung opah ni bila katanya bengkung ni bukan saja boleh digunakan untuk wanita berpantang tapi juga sesiapa sahaja yang nak langsingkan badan dan untuk dapatkan bentuk badan yang cantik . Susun balik yang menggeleber tu atau yang selalu orang sebut spare tyre kan .

Bukan itu sahaja , kalau korang nak body nampak cantik bila pakai kebaya ke , kurung moden ke atau korang nak pergi majlis - majlis tapi segan dengan perut yang buncit , korang pun boleh juga pakai bengkung opah ni tau . 

Lagilah kalau korang jadi pengantin , nak bersanding , nak nampak body cantik , korang boleh juga pakai bengkung opah ni . Memang jamin body nampak slim .


Kelebihan Bengkung Opah


Sis listkan semula ya kelebihan bengkong opah pada korang seperti berikut

  • boleh dipakai walaupun korang melakukan pembedahan untuk bersalin
  • boleh dipakai untuk menutup perut buncit bila pakai kebaya / kurung moden
  • boleh jadikan bentuk badan korang nampak cantik bila pakai baju pengantin
  • boleh jadikan bentuk badan jadi slim dan menarik selepas 7 bulan menggunakannya secara konsisten 


Langsing Dan Kempis Perut Cepat Dengan Bengkung Opah

Material Terbaik Bengkung Moden Opah


Sekarang sis nak bercerita lak tentang material yang digunakan untuk hasilkan bengkung opah . Material yang dipilih adalah yang terbaik kualitinya disamping sesuai untuk mereka yang bersalin secara pembedahan . Bengkung opah dihasilkan menggunakan 3 jenis material bertujuan supaya elastik , menyerap peluh dan selesa dipakai .

Material Bengkung Opah Seperti Berikut :
  • Fabrik dari Cotton Scrub yang sejuk.
  • Pelekat velcro yang kuat dan tidak mudah tertanggal.
  • Lapikan pelekat yang tidak berbulu
  • Mudah dibersihkan.
  • Melekat dibadan dan pinggang.

Bengkung Moden Opah ianya customade khusus untuk wanita berpantang dan sangat sesuai untuk ibu yang bersalin normal atau ceasarian. Lepas bersalin sekiranya nak pakai macam biasa pun boleh sahaja.

Bengkung Opah juga sesuai untuk;
  • Sesuai untuk Ibu-ibu selepas bersalin.
  • Memelihara badan ketika berpantang.
  • Menegangkan kembali kulit-kulit mengeleber dan tompok2 hitam bekas bersalin.
  • Mengecutkan rahim.
  • Mengelakkan badan masuk angin.
  • Sesuai untuk wanita yang inginkan tubuh yang langsing dan sihat.
  • Mengecilkan pinggang dan membuang lebihan lemak.
  • Pinggang dan pinggul akan terbentuk cantik.
  • Elastik dan selesa dipakai, tidak mudah berkedut.
  • Adjustable & jenis lekat.

Langsing Dan Kempis Perut Cepat Dengan Bengkung Opah

Saiz


Bengkung opah dihasilkan bercirikan :
  • 3 panel Bengkung
  • Lebar : 38"
  • Tinggi : 14"

Bengkung opah dihasilkan secara customade . Oleh itu saiznya adalah Free Size iaitu S fix XXL


Langsing Dan Kempis Perut Cepat Dengan Bengkung Opah

Cara Pemakaian

Cara mudah pemakaian bengkung opah sebagai panduan kepada anda seperti berikut :

1. Mula-mula tarik ketat-ketat dan lekatkan panel yang atas (panel 1) dan bawah (panel 3) lihat seperti dalam gambar.

2. Terakhir tarik ketat panel yang tengah (panel 2).

3. Ikut cara pemakaian ini dan ketat bengkung ikut keselesaan anda.

4. Tutup jahitan pembedahan dengan pad sanitary yang panjang sebelum lekat tak bengkung (yang lurus panjang ada jual di farmasi).

PERHATIAN !

Jika anda mahu bengkung opah bertahan lama , jangan lakukan perkara-perkara di bawah ini .

🚫 Jangan seterika bahagian elastic dan juga bahagian berbulu.
🚫 Jangan basuh menggunakan mesin, sebaiknya basuh dan berus dengan tangan.
🚫 Bersihkan bahagian pelekat supaya dapatkan melekat dgn sempurna.

Testimoni


Bengkung Opah ternyata memberikan keselesaan kepada penggunanya . Bukan sekadar serap peluh malah mudah untuk dipakai . Berikut adalah pengakuan dari pelanggan kami .

Langsing Dan Kempis Perut Cepat Dengan Bengkung Opah


Langsing Dan Kempis Perut Cepat Dengan Bengkung Opah

Langsing Dan Kempis Perut Cepat Dengan Bengkung Opah




Harga Jualan

Jika anda berminat dengan bengkung opah ini , ada berita baik untuk anda . Kami masih lagi menjalankan PROMOSI RAYA Bengkung Opah di mana ada :
  • pemberian diskaun
  • special gift

dan korang akan dapat:
  • Free postage Semenanjung
Manakala Sabah DanSarawak pula RM10 dikenakan untuk postage . 

Untuk mengetahui lebih lanjut , korang whatsapp je terus menggunakan nombor di bawah ya .

Langsing Dan Kempis Perut Cepat Dengan Bengkung Opah


Pada yang ingin langsingkan badan , bengkung opah sangat sesuai dipakai setiap hari . Pinggang korang akan jadi lebih ramping, pinggul lebih terbentuk cantik dan lemak pun mudah hilang.

Pakai baju kebaya dan baju kurung moden serta baju pengantin pun nampak cantik dan kemas. Mudah disesuaikan dengan aktiviti harian sama ada ke tempat kerja atau bersantai.



5 comments:

  1. kalau rajin pakai bengkung setiap hari tentu perut leper n pinggang ramping...nampak nk gunakan bengkung opah ni x susah juga.

    ReplyDelete
  2. xpernah pakai.. mesti perut kempiskan. hehe

    ReplyDelete
  3. Dah lama nak berbengkung tapi sentiasa aje tak menjadi, takut tak cukup makan! Hahaha!

    ReplyDelete
  4. yg nak jadi comel n kurus, boleh try ni ;-)

    ReplyDelete

Terima kasih teman - teman sebab sudi mengomel kat sini ...