Dominos Pizza Offer Harga Hingga 50%


Dominos Pizza Offer Harga Hingga 50% | Piza merupakan makanan segera ciptaan negara barat yang telah menjadi kegilaan oran kita termasuk anak buah sis . Anak buah sis ni tersuka dengan pizza cuma sebab adanya keju yang meleleh di atas pizza tu . Kalau pi mengukur mall di luar tu bersama mereka ni , memang booolat mato bila nampak pizza dan KFC . Dan selalunya my kakak akan beri seribu satu alasan supaya tak beli pizza . Maklumlah , dah boleh buat sendiri di rumah . Lagi puas makan !

kredit mr google




My anak buah , bila cuti sekolah je , mesti hulur sekurang-kurangnya 2 kupon dominos pizza . Kalau setakat untuk my anak buah 6 orang tu , manalah nak kenyang perut kan ... heh heh heh . Tapi dah alang-alang ada kupon , kekadang tu layan juga mereka membeli . Perbezaan Dominos Pizza dengan Pizza Hut adalah rasa sosnya . Kalau korang suka sos yang sedikit masam , Dominos Pizalah pilihan terbaik .

Dominos Pizza Offer Harga Hingga 50%


Sempena bulan kemerdekaan ni , Dominos Pizza Offer Harga Hingga 50% katanya . Korang boleh je terjah Dominos Pizza berdekatan untuk dapatkan apa yang korang nak . Rasanya , esok orang gomen dah gaji kan . Moh le bawa anak hujung mingg ni beramai-ramai ya .




15 comments:

  1. Kat rumah ni ada voucher yg belum diredeem Vee....Tunggulah sampai tekak teringin mintak pizza hihi...Tapi yg bestnya Domino ni boleh pilih crust dia. Tu yg best tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lah kan ... Klu my anak buah , mmg Dan Dan ler suruh redeem ... Heh heh heh ...

      Delete
  2. Anak-anak saya pun suka pizza tapi tak bolehlah hari-hari makan pizza. Nak juga nasi, maklumlah emaknya kan Melayu!

    Saya lagi suka Dominos berbanding dengan PizzaHut dan memang dah lama sungguh tak membeli pizza di PizzaHut ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pi ler Cepat2 Beli tang tgh Ada offer tu . jgn sampai kembang tekak mudah ler ... Heheheee ...

      Delete
  3. Replies
    1. Suruh LA anak order kak PI . ada offer tu ...

      Delete
  4. Replies
    1. Boleh. Lepas tu jgn lupa pi tolong wat pizza ya ... Heh heh heh...

      Delete
    2. Boleh. Lepas tu jgn lupa pi tolong wat pizza ya ... Heh heh heh...

      Delete
  5. sekali sekala layan pizza mmg best..takyah masak, bukak pintu makanan masuk..

    ReplyDelete
  6. domino ni sekali sekala mkn terasa best nyer kan... ;-)

    ReplyDelete
  7. suka kerak dominos sedapkan makan panas2.. hehe

    ReplyDelete
  8. pizza loverss jgn lpskan peluang..hehe

    ReplyDelete

Terima kasih teman - teman sebab sudi mengomel kat sini ...