Bila Momentum Hilang


Bila Momentum Hilang | My anak buah ni suka gila dengan brownies . Mereka sanggup Beli brownies saiz cupcake dengan harga RM3.5 , pastu bawa balik makan kongsi 6 beradik . Walaupun si qistina sesi petang , sanggup mereka simpankan sikit . Bila sis suruh pilih antara donat bersalut coklat dengan Brownies di bakery , brownies juga yang diambilnya ...


Bila Momentum Hilang


Kisah gambar di atas dah selesai . Now sis nak Bebel pasal tajuk nun di atas tu pulak .

Bulan Ramadhan sudah dia bulan berlalu . Bulan depan kita akan sambut Raya Haji pula . Tapi mood malam sis masih di bulan Ramadhan lagi . Making menjadi-jadi mood malam Ramadhan bila tenetnya slow amat loadingnya .

Masa di bulan Ramadhan , sis tak buka lappy selepas Isyak . Selepas selesai semua aktiviti , sis Iayan Mata pi tidor sebab perlu bangun awal untuk sahur .

Bila Ramadhan berlalu , dah jadi kebiasaan pula . Lepas solat isyak , baring layan kucing sampai tertidur . Maka tak diusik le lappy tu . Kalau buka phone bila dengar bunyi .

Idea nak membebel tu Ada
Gambar pun banyak juga . Tapi kemalasan tu memang tahap gaban lah . Kebetulan lak internet di malam hari slow banget . Kalau malam minggu , lagi lah ... Join anak buah layan astro lah jawabnya .

Setiap malam dok kata nak publish komen dan blowalking Tapi tak buat juga . Sudahnya curi-curilah masa di siang hari jika sempat katanya .

Jadi untuk hari INI , inilah je bebelan sis ya . Hope lepas ni masih dapat kekalkan momentum untuk publish entry di siang hari ... Heh heh heh ...


11 comments:

  1. geng laa kite ye suka brownies tp yg terlalu kering tu rs mcm biskut la pulak hehe

    ReplyDelete
  2. Baik sungguh hati anak buah qaseh ,suka berkongsi makanan dengan adek2.

    ReplyDelete
  3. brownies ni xleh makan byk sgt gula byk kan kak..suka yg kering dr yg basah..hehe..berliur pulak rasa

    ReplyDelete
  4. tenet kt rumah pun, mlm2 selalu slow..bukak lappy, layan drama yg dh download..

    ReplyDelete
  5. Kalau dah internet buat hal, memang boleh hilang terus momentum nak membebel, Vee!

    ReplyDelete
  6. Sebenarnya kadang kadang tu blogwalking ni boleh melekakan jugakkan Vee...yelah, blogwalkin sana sini kadang tu tak sedar dah tengahari, Kadang tu kain pun lum jemur hihi...
    Biasalah tu, once kita berhenti, mmg nak start balik tu susah

    ReplyDelete
  7. kalau siang mmg malas.. jd malam juga yg publish. hehe. sedap brownies buat sndiri lg jimat

    ReplyDelete
  8. lya krg brownies..sbb manis..

    huhu..lya pom gtu..kekadang rsa ok nk update/bw/komen..kekadang tu..jgn dipaksalah.. xtau nape.. haha

    ReplyDelete

Terima kasih teman - teman sebab sudi mengomel kat sini ...