Jus Kempiskan Perut



Jus Kempiskan Perut | Orang perempuan sanggup buat apa saja untuk kempiskan perut . Kalau zaman dulu , kena rajin makan jamu . Kalau perut buncit , rasa malu sebab malas makan jamu . Sekarang , dah ada pelbagai suplement ready made untuk kempiskan perut , Tak cukup dengan tu , korset dan bengkung juga ada . Terpulang pada diri sendiri , mana nak pilih .

 Jus Kempiskan Perut




Supplement ready made kempiskan perut di pasaran memang mudah didapati . Tapi tak semua orang mampu beli . Nak jimat , mudah saja . Guna saja bahan semulajadi yang ada di dapur . Contohnya seperti Jus kempiskan Perut di bawah ni .

Korang Hanya perlu Jus Air Timun sebelum tidur . Perut kempis jadi milik anda ! Ayat dah macam iklan hard selling je ... heh heh heh . Jom cuba !


Jus Kempiskan Perut 



Bahan-bahan:

1/2 biji lemon
1 biji timun
Segenggam daun parsley
1 sudu kecil halia diparut
1/3 air masak

Cara sedia dan cara minum:


Campur semua bahan-bahan dalam pengisar jus dan kisarkan.

Minum setiap malam sebelum tidur. Kalau malas , perut memang malas juga nak kempis dik non ! Hasilnya sangat menakjubkan tau . Cubalah baru tau hasilnya !
In Shaa Allah...




No comments:

Post a Comment

Terima kasih teman - teman sebab sudi mengomel kat sini ...