Kehilangan


Assalamualaikum ...

Dah dua hari sebenarnya hambo kehilangan .
Sudah mencari merata juga .
Tapi masih belum ku temu ...
Ujian Ramadhan daripada Allah pastinya !

Duhai hati , sabarlah ...
masih ada lagi masa untuk mencari ...
passtt ... nak sedapkan hati sendiri ... 
huhuhuuuu ... 
monolog sekejap .

Cerita bermula pada petang jumaat bila anak buah sibuk tanya camera sebab nak snap gelagat kucing .
Lepas tu tah mana pi letak gamaknya ...
Dah puas hari sabtu dan ahad , gotong royong mencari .
Se isi rumah !



Waaaa ... mana dia pergi ... 
Hambo dah biasa snap photo untuk imej entry aka jadikan bahan cerita entry ...
Dah macam mati akal jap ...

Wat masa nih terpaksa credit mr google la jawabnya .
Handphone camera ? 
... ada . Ya ada . Memang ada .

Tapi tetap sayang dengan camera nih .
Harap - harap dia muncullah dari tempat sembunyiannya .
Walaupun bukan DSLR , tapi tetap camera juga ...


... ku tahu , kau masih ada di sini ...


Tell us your story of change and win up to RM12,000!





2 comments:

  1. Kadang kadasng benda tu ada jer dalam rumah. Nyorok ler tu. Nanti dia kuar la. Time kita cari tak muncul, time kita dia tup tup ada jer depan mata.

    ReplyDelete
  2. Eh, mcm mna bleh hiang.. Kat dlm rmh plak tu... Hrap2 ada la ye... Tersmbnyi kat mna2...

    ReplyDelete

Terima kasih teman - teman sebab sudi mengomel kat sini ...