" Segmen 1st Mama "


Assalamualaikum ...


 Jika anda berminat untuk menyertai segmen mama yang pertama ini, syaratnya agak mudah. 
Kita mulakan satu persatu ye. 



A) Mulakan dengan menepek gambar yang direka khas ini di entry anda. 
B) Linkkan terus ke blog mama lah.. 
seperti biasa anda selalu buat tu...
C) Jangan lupa follow mama, semuanya seperti biasa juga...
D) Nak buat entry atau tidak mama tak kisah... 
janji anda join cukup dah..
E) Letak tajuk " Segmen 1st Mama "
F) Like Facebook mama ye, sebelah tu je.. 
hihi (Takde fb pun takpe)
G) Tinggalkan URL blog anda diruang komen.

 Mama akan tutup segmen mama pada 30hb September 2013.




12 Sila komen:

  1. terima kasih kerana sudi join segmen mama...

    ReplyDelete
  2. http://www.mizisempoi.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  3. salam..ayu dtg dari segmen yg sama..ada masa nanti singgah la ke blog ayu...tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  4. alam kenal dari TB johor bahru.TB join..done follow ;)

    http://ceritasitelingabulat.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  5. Ada masa lagi kalau nak join ye..
    Selamat bersegmen..

    ReplyDelete
  6. selamat bersegmen.dari segmen yg sama
    http://sekuntumbungazara.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama_8088.html
    follow sini #154
    jemput follow blog zara nanti ye.time kcih..salam ukwah..=D

    ReplyDelete
  7. datang dari segmen yang sama dan follow jugak,nak mintak klik LIKE : LIKE LIKE LIKE ;)

    ReplyDelete

Terima kasih teman - teman sebab sudi mengomel kat sini ...