Kenapa Lelaki Selalu Happy ...



Assalamualaikum ...

Tetiba terfikir lak nak buat entry berkaitan lelaki .
Dah hampir tiap hari dok citer berkaitan perempuan .
Kesian lak kat follower lelaki ...



Commercial break jap .
heheheeee ...
Ni la keje abang ipar bila beli durian .
Kuarkan isi dan simpan dalam peti sejuk .
Jangan nak mimpi boleh wak creap durian .
Anak buah nampak ... licin !

Tak yah citer banyak , 
jom kita enjoy dengan  fakta ringkas ni ...

KENAPA LELAKI SENTIASA HAPPY ...

* sebab tak perlu mengandung .
tunggu jer 9 bulan , pas tu dah leh dapat baby .

* boleh kencing merata - rata .
walaupun tak sopan , saper nak kisah ?

* kerjanya sama , tapi gaji lebih
sebab dia kena tanggung keluarga ...

* Kedut dan boroi lambang kejantanan .
lagi kedut , lagi macho . Boroi , tak cerewet makan .

* Orang tak pandang ke dada bila bercakap dengan mereka .
tak de yang menarik kat dada sebab tu butang terus ...

* berbual di telefon 30 saat jer .
cakap yang penting jer ...

* Boleh pakai baju dan seluar yang sama berhari - hari .
selagi tak bau busuk , boleh pakai lagi ...

* dipuji sebab dapat bagi idea ciput .
hebat bila dapat beri idea ...

* boleh pakai seluar dalam sekotak rm 9.90 .
kat dalam ,bukannya orang nampak ...

* boleh pakai baju yang berkedut .
tak de orang nak jeling dan sindir pun ...

* apa yang ada di muka semuanya ori .
kalau ada yang suntik tu , memang spesis lain ...

* stail rambut sama tak de orang yang kisah .
yang penting nampak kemas dan dia suka ...

* boleh pakai kasut dan setokin yang sama sampai koyak .
saper nak tengok kasut aku ?

* boleh pakai seluar pendak walaupun kaki tak mengancam .
alah , bukan seksi pun !

* misai , janggut / jambang berserabut ? ... no hal lah .
aweks tetap suka juga ... ngeh ngeh ngeh ...



12 comments:

  1. lelaki ni simple dan tak kompleks rasanya, mereka tak suka fikir hal yang remeh temeh... hu hu hu... unlike women...

    ReplyDelete
  2. susah nak meneka hati lelaki ni kdg2 .. done clik2 nuffnag yer

    ReplyDelete
  3. hahha.. suka entri ni.. stuju untuk kebanyakan point tu..

    ReplyDelete
  4. hehe...ringkas je kan kalo lelaki ni..tak byk serabutkan fikiran...

    ReplyDelete
  5. hehe...semuanya fakta,bkn auta...hidup mereka simple ja..contohnya kalau nak keluar,bkn mcm kita,berjam2...

    ReplyDelete
  6. Haha...itu kelebihan dia vee...tulah ada untungnya jadi lelaki ni janji duit banyak, tak hensem pun jadi hensem... hehe

    ReplyDelete
  7. Hihi.... tergelak kakak sendiri dibuatnya bila baca N3 Vee yg ini tau:)

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum. suami sheila berjambang dan bela misai! tetap suka tau! heeeeee.

    ReplyDelete
  9. hahahaha.. setuju dengan entri ni.. memang depa heppy jea memanjang.. xde masaah.. kan.. kui3

    ReplyDelete

Terima kasih teman - teman sebab sudi mengomel kat sini ...