Segmen: Bloglist Istimewa Ayuinsyirah Tahun 2013

Assalamualaikum ...

Banyak betul segmen yang hambo jumpa .
Maka hambo khaskan hari Ahad adalah hari untuk segmen .
Jom kita tengok segmen siapa yang saya join untuk hari ini ->




syarat-syaratnyer :

1. macam biasa mana yg belum jadi follower ayu ..
.
sudi2kan la jadi follower ayu yer...takde paksaan..

2. kalau nak like pages ayu pun di alu2kan..

3. macam biasa... letakkan banner diatas yer...
ayu suka sangat bunga ros..hehee..
nanti backlink kan ke entry ni yer..

4. buat tajuk " segmen: bloglist istimewa ayuinsyirah tahun 2013 " 

5. dah siap...boleh hantar...hehehe....
letakkan link entry kawan2 kat ruangan komen dibawah yer...

hehehe...simple je kan.....
ayu buka segmen ni sebulan hingga 18/10/2013....
hehehe....jam 10 malam

Apa tunggu lagi ???
Meh kita sama - join dan memeriahkan segmen nih ...




12 Sila komen:

  1. terima kasih banyak2 ye sudi join segmen ayu... ayu dah buat senarai bloglist...nanti boleh la sama2 kita blogwalking ke blog rakan2 blogger yang lain...

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/senarai-bloglist-istimewa-ayuinsyirah.html

    ReplyDelete
  2. Betullah masa santai sesuai utk bersegmen
    Kakak biasa hari Sabtu. Tapi minggu ini pun busy pulak..

    ReplyDelete
  3. Salam perkenalan vee.singgah sini dari segmen ayu.

    http://chenachenis.blogspot.com/2013/09/segmenbloglist-istimewa-ayuinsyirah.html

    ReplyDelete
  4. selamat bersegmen..singgah dari blog ayu..menabung juga.

    ReplyDelete
  5. datang balas kunjungan dari segmen yg sama.. dan follow
    http://zaralisha.blogspot.com/2013/09/segmen-bloglist-istimewa-ayuinsyirah.html

    ReplyDelete
  6. hye awak! bw here. lin dtg dari segmen yg sama. salam kenal.btw done follow

    http://lienliedot.blogspot.com/2013/09/segmen-bloglist-istimewa-ayuinsyirah.html

    ReplyDelete
  7. as salam
    salam perkenalan dari sagmen yang sama.....

    http://loveiscinta-aneem.blogspot.com/2013/09/segmen-bloglist-istimewa-ayuinsyirah.html

    ReplyDelete

Terima kasih teman - teman sebab sudi mengomel kat sini ...