Tempat Tidur Baru ...


Assalamualaikum ...

Kisah di satu hari di bulan Ramadhan ...
... erkkk , dah lama tuh ! 
Ya , memang dah lama jadi pekasam .
Saja simpan untuk post bila tak de idea nak wat entry ...
heheheeeee ...

Masa kami bersahur , 
macam biasa lah , 
para kitty pun ikut bersahur gak .

Bila nak pi keje ...
tak nampak kitty aka meow ni walaupun seekor .
tetiba terfikir ...



Hah ! Comel tak kita ...

Di sinilah mereka berada .
Hambo taulah korang sejuk .
Dah satu malam hujan turun kan !
Tapi janganlah pi tidur kat dalam enjin kereta !
Nasib baik pi cek .
Kalau tak , masak la koma kat situ ...
huhuhuuuu

Tingkap tu buka sebab nak biar angin sejuk tu masuk .
Bukan nak suruh koma pi kuar dan masuk tidor kat enjin kereta !



Selamba jer dia kuar tanpa rasa bersalah !
Haish ... kami punya la urut dada bila nampak !

Selepas tu hingga kini ,
kalau tak nampak mereka ,
mesti pi cek enjin kereta .
Memang kat situ la mereka bertapa ...




9 comments:

  1. Biar betul..nasib baik tak jadi apa-apa..hmmm

    ReplyDelete
  2. hehe..pandai dia cari temapt panas...nasib baik tak masuk dalam oven..:)

    ReplyDelete
  3. Tak dpt kakak bayangkan kalau enjin start mereka ada di situ. Heeee.... ngerinya!!

    ReplyDelete
  4. teman suka org yg suka kucen ni, sebab org yg suka kucen ni penyayang kann

    ReplyDelete
  5. haish,bahaya sungguh..huhu....mujur cepat perasan:)

    ReplyDelete
  6. nak tumpang sekaki boleh utuk anak patong saya :)

    ReplyDelete

Terima kasih teman - teman sebab sudi mengomel kat sini ...