Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2015


Assalamualaikum ...

Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2015 | Hari ini den nak sertai raya giveaway yang dianjurkan oleh Nile.com.my . Sebenarnya den dah tunggu raya giveaway : jualan meletop raya 2015 ni . Masa Chinese New Year hari tu , Nile.com.my ada buat juga tapi den tak bernasib baik . Jadi den andaikan raya ni pun mesti ada juga . Finally , berlansung juga raya giveaway : jualan meletop raya 2015 yang den tunggu - tunggu tu . Apalagi , den memang akan rebut peluang ni . Manalah tahu ada rezeki di sini . 

Nile.com.my


Den suka dengan product Nile.com.my ni sebab selain berkualiti , fashionnya banyak ala Korea gitu . Jadinya  perasaan nak anggun macam pelakon Korea tu memang tak menahan . Eh , den kan hantu drama korea ... heh heh heh .


raya giveaway : jualan meletop raya 2015


Raya Giveaway : Jualan Meletop Raya 2015 


Cara nak sertai Raya Giveaway : Jualan Meletop Raya 2015 ini , korang boleh rujuk ke blog Lyssa Faizureen . Di situ , diajar langkah demi langkah macam mana nak sertai giveaway raya ni . 

5 Produk Pilihan


Korang kena pilih 5 produk raya giveaway yang korang suka dari semua produk yang di sediakan di SINI . Kat bawah ni pula 5 produk  raya giveaway pilihan den . Jom layan .

1- Bohemia Chiffon Long Dress

 Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2015

Price Meletop: RM19.90
Date: 29/06/2015
Time: start 3.00pm 
Quantity: 100 pieces

 2- Haniya Podka Dotted Blouse

 Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2015

Price Meletop: RM14.90
Date: 02/07/2015
Time: start: 11.00am 
Quantity: 150 pieces

3- Travel Durable Backpack Malaysia 

Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2015

Product: Travel Durable Backpack Malaysia
Price Meletop: RM19.90
Date: 10/07/2015
Time start: 4.00pm 
Quantity: 60 units


4- Multipurpose Wallet/Handbag

Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2015


Product: Multipurpose Wallet/Handbag
Price Meletop: RM6.90
Date: 10/07/2015
Time start: 11.00am 
Time End: When limited  quantity sold out
Limited Quantity: 200 units


5- Crocodile Design 3-in-1 Woman Bag

 Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2015

Product: Crocodile Design 3-in-1 Woman Bag
Price Meletop: RM28.90
Date: 03/07/2015
Time: start: 4.00pm 
Quantity: 200 pieces


Meriahkan Giveaway Nile.com


Korang teruja tak tengok pilihan den ni . Kalau teruja , terjah je nile.com . Di situ ada banyak lagi pilihan yang mungkin kena dengan selera korang . Lepas tu bolehlah sertai  dan meriahkan Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2015 ini ya .



TARIKH TAMAT :
14 Julai 2015

MASA TAMAT :
11.59pm

LINK UNTUK SERTAI :






11 comments:

Terima kasih teman - teman sebab sudi mengomel kat sini ...