Clearance Sales Di Nile.com


Assalamualaikum ...

Clearance Sales Di Nile.com | Esok bertarikh 12 pada bulan Disember . Ini bermakna banyaklah kedai online membuat jualan besar - besaran . Jadinya , den sesaja je pergi ke nile.com nak tengok apa ada kat sana . Yes , tepat tekaan sis bila nile.com juga buat sales .


Clearance Sales Di Nile.com



Clearance Sales Di Nile.com


Bila sis tengok barang - barang yang ditawarkan oleh nile.com untuk Clearance Sales Di Nile.com ni menarik juga . Mau tak menarik kalau harga serendah rm16 dengan baju dan kasut yang cantik bagai . perghhh , rasa macam nak rembat je sebiji . Kalau belanjakan rm60 dah boleh dapat dua benda .

Aish , dah panjang lebar sis membebel pasal Clearance Sales Di Nile.com nih . Nak buat camna , dah teruja sangat . Kalau korang tak percaya ada Clearance Sales Di Nile.com , pi la klik sendiri kat gambar atas tu ye . Saja jenak promote pada orang yang suka shopping online . 

Sebenarnya Clearance Sales Di Nile.com  dah mulakan sales sejak 1 Disember lagi tapi untuk 12 / 12 , jualan hanya akan dibuka pada hari tersebut sahaja . Kiranya sapa lambat , tak dapatlah ya . Kebetulan pula , 12/12 jatuh pada hari sabtu . Ramai le nanti yang dok duduk depan pc / tablet seawal pagi ... heh heh heh .

9 Sila komen:

  1. Assalamualaikum...dah tengok tapi tak dapat pilih saiz...

    ReplyDelete
  2. hujung tahun banyak betul sales kan...duit je tak berapa nak ada

    ReplyDelete
  3. Gosok2 mata.. ingatkan nike.com... ha ha ha..

    ReplyDelete
  4. wahh mcm best tp xpernah beli on9 kt sini

    ReplyDelete
  5. penah beli sekali je kt nile ni. byk jg brg3 yg best kt situ

    ReplyDelete
  6. hujung2 tahun ni biasa tu ada sale sana sini.. standby duit jaa =D

    ReplyDelete

Terima kasih teman - teman sebab sudi mengomel kat sini ...