Penghargaan Istimewa


Assalamualaikum ...

Sebelum ini sis dah meninggalkan blog agak lama . Eh , lama ke ? Seminggu je kot . Alhamdulillah , ada juga yang perasan sis senyap sekejap . Dalam pada tu , ada rupanya ada yang menghantar email . Sebenarnya , email blog ni bukanlah official email sis . Jadinya sis jarang buka . Kalau tak di beritahu di kotak komen , memang sis tak tahulah .


Penghargaan Istimewa



Sebenarnya sis dah letak email sis pada page bar diatas blog di bahagian advertorial / sponsor . Itu adalah official email . Memang sis on setiap sentiasa . kalau ada email masuk , burung ( bunyi mesej) akan beritahu . Maklumlah , bila dah banyak email , sis kena pilih satu sebagai official email kan .


Penghargaan Istimewa


Terima kasih pada blogger Iryanty Ahamad sebab bersusah payah hantar penghargaan pada sis walaupun sis lambat hantar alamat . Alhamdulillah , kiriman sudah sampai pada hari Isnin 7 Disember . Pada sesiapa yang belum pernah mengunjungi blog beliau dan nak beramah mesra , boleh saja klik gambar di atas .

My anak buah yang pass pada sis . Tak menyabar mereka nak tengok apa yang mak usunya dapat . Bila dah tengok , bukan main membelek lagi . Selelunya memang merekalah yang teruja lebih bila ada sampul surat untuk mak usunya ...

Sepanjang tahun ini , banyak juga sis dapat . Insha Allah , kalau rajin sis akan masukkan dalam entry penutup untuk tahun 2015 nanti . Selain itu sis akan masukkan juga dalam instagram sebagai kenangan beramah mesra dengan blogger secara maya . 



11 comments:

  1. Salam maksu.. Ciksu ke sini.. Hihi..

    Bestnye.. Msg2 dpt hadiah.. Den nk juger.. Huhu

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah...
    oo patutlah tak timbul2 balasan email...huhu..
    .
    terima kasih tau sudi singgah blog kak yan

    ReplyDelete
  3. Moga murah rezeki selalu...aamiin
    Best kalau dapat penghargaan nih

    ReplyDelete
  4. tahniah vee ... dapat al-quran yer? memang sangat bernilai hadiah macam ni :)

    ReplyDelete
  5. Kakak pun dh dpt..ank kakak pun sama berrebut nk buka jika ada surat tiba,semoga persahabatan alamaya berpanjangan.

    ReplyDelete
  6. Tahniah utk Vee. Saya juga ada terima hadiah dari Yan. Tarima kasih Yan.

    ReplyDelete
  7. tahniah Qee..semuga pershabatan bertambah erat jalinannya..

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah.. comelnya. boleh bawa ke mana saja :)

    ReplyDelete
  9. kawan kawan blogger ramai yang pemurah =)
    moga rezeki semua orang bertambah.. amin..

    ReplyDelete

Terima kasih teman - teman sebab sudi mengomel kat sini ...