Tonton Online Juara Parodi 2015 Minggu 4


Assalamualaikum ...

Tonton Online Juara Parodi 2015 Minggu 4 | Juara Parodi 2015 dah masuk mingu ke-4 . Minggu lepas adalah sesi Juara Parodi 2015 Yus Jambu Dalam kenangan ... al - fatihah . Minggu ini Afdli n Shauki selaku ketua juri masi berkabung dengan songkok berlilit putih dan kemeja putih berkot hitam .

 Tonton Online Juara Parodi 2015 Minggu 4



Tonton Online Juara Parodi 2015 Minggu 4


Selepas pemergian arwah Pak Yus , salah seorang anggota kumpulan Kobis Pedas di dalam juara parodi 2015 , Misha Omar dan Tauke sedang mempertimbngkan sama ada untuk menrik diri dari juara parodi 2015 atau meneruskannya . Alhamdulillah , malam tadi mereka berdua membuat keputusan untuk terus beraksi di pentas Juara Parodi 2015 .

Kedudukan carta malam tadi menunjukkan kumpulan Kobis Pedas berada di tangga kedua . Walaupun masih hiba , mereka berdua tetap meneruskan tugasan yang diberi untuk beraksi di pentas juara parodi 2015 minggu ke-4 dengan tema barangan kenangan menggunakan frame gambar sebagai props . 

Sudah pasti kumpulan Kobis Pedas menggunakan props frame gambar itu untuk mengimbau kembali saat mereka bersama arwah Pak Yus di juara parodi 2015 . Lirik lagu yang diubah sangat menyentuh jiwa apabila Misah Omar mempersembahkan dengan penuh perasaan .

Setelah undian ditutup , korang fikirlah kan , kumpulan mana yang duduk carta teratas juara parodi 2015 minggu ke-4 ya ? Kalau nak  korang tahu , korang kena Tonton Online Juara Parodi 2015 Minggu 4 sendiri di SINI .






8 Sila komen:

  1. LAMBAT PULA LOADINGNYA QV XDPT NK NENGOKNYA...

    ReplyDelete
  2. dengar kawan2 cerita kata kelakar program tu..tapi rmh takde chanel nk tengok..

    ReplyDelete
  3. Al fatihah utk Pak Yus..sedih pulak rasa.

    ReplyDelete
  4. macam best jer, tapi tak tengok juga :)

    ReplyDelete
  5. serious tadak idea ni rancangan apa.. okla boleh tengok online..
    rumah ceq tadak TV hewhew..

    ReplyDelete

Terima kasih teman - teman sebab sudi mengomel kat sini ...