Juara Parodi 2015 Minggu Ke 10


Juara Parodi 2015 Minggu Ke 10 | Rasa macam lama pulak juara parodi 201 5 nak habis . Pun begitu , tetap seronok tengok juara parodi 2015 ni sebab pelawak melawak melalui lagu dengan lirik yang diubahsuai mengikut tema tugasan .


Juara Parodi 2015 Minggu Ke 10



Santai-santai di petang sabtu ni bersama keluarga , moh lah tonton juara parodi 2015 secara online . Ni bagi mereka yang tak de astro lah kan . Yang ada astro , buat pe nak habiskan kuota tengok online ye dak ?

Juara parodi 2015 episod 10 yang berlangsung malam tadi agak mengujakan . Kalau korang nak tahu apa yang menarik dalam persembahan para pelawak bersama partner mereka malam tadi , jangan segan - segan untuk klik di SINI .




7 comments:

  1. RAMAI YG MINAT TU SBB TU BERTAHAN SLOT TU..

    ReplyDelete
  2. TQ sis share link ni, dapat juga layan juara parodi..kat u-tube xleh..dengar suara ja..huhuu.. Kumpula faveret abang face ngan kobis pedas.. KP ni kalau ada arwah pak yus mesti lagi gempak..

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum Qaseh...

    Rajin layan parodi yer...akak tak boleh klik sini...line sangat lambat...huhuhu...

    ReplyDelete
  4. Takde astro.. dan rumah baru jer kene masuk pencuri.. so tv pun dah takde hahahaha..

    ReplyDelete

Terima kasih teman - teman sebab sudi mengomel kat sini ...