MAA TAKAFUL CASH GIVEAWAY by Papaglamz


Assalamualaikum ...

MAA TAKAFUL CASH GIVEAWAY by Papaglamz | MAA Takaful berhad merupakan satu syarikat insurance yang telah lama bertapak di Malaysia. Simpanan bertakaful MAA adalah simpanan yang dilaburkan di dalam dana syariah, yang menepati segala aspek- aspek yang telah ditetapkan dalam islam. Dana ini juga dilindungi oleh PDIM yang menjaga institusi perbankan dan insurans sekiranya terjadi apa-apa kepada syarikat pelaburan.


Peningkatan kos sara hidup yang tinggi kadang kala memaksa kita untuk membuat persediaan keewangan awal bagi mengelakkan sebarang kemungkinan yang tidak diingini berlaku pada masa akan datang. Lebih-lebih lagi persediaan KOS PENDIDIKAN ANAK-ANAK masa kini. Mennyedari masalah ini, MAA Takaful dengan berbesar hati menghulurkan tangan kepada anda para Ibu Bapa bagi membimbing anda dalam merancang keewangan dari aspek pendidikan anak-anak anda. Dengan perancangan keewangan ini, anda bakal menerima sebanyak RM 25 930.00 dengan hanya penyimpanan RM 100 setiap bulan. Memang berbaloi. Untuk maklumat lanjut sila klik (DI SINI).  




Bagi membantu anda mendapatkan maklumat terperinci tentang Pakej Pendidikan Takaful ini, boleh lah bertanya dengan mana-mana agent MAA Takaful ataupun bertanya secara personally dengan Encik Nizam di talian 0176338008 (call/whatsapp/telegram). Sudah pasti layanan istimewa akan diberikan. (Klik di sini kalau nak mengurat abang Nizam ni yer)


Anda semua inginkan barangan seperti Diari dan Cash khas dari MAA takaful? Jom join MAA TAKAFUL CASH GIVEAWAY by Papaglamz. Syarat-syarat seperti berikut:


Syarat-syarat:


1. Sila follow blog di bawah

2. Buat satu entri SEBIJIK macam entri ni siap dengan banner dan backlink segala bagai dengan tajuk MAA TAKAFUL CASH GIVEAWAY by Papaglamz. Nak mudah copy and paste coding kat bawah ni jer (WAJIB)



3. Dah sudah buat entri SEBIJIK macam entri ni, paste link URL entri dalam runagan komen di bawh ni.


Mudah kan? 3 step je. Tak banyak la. Hehehe 


Hadiah yang bakal di menangi


Tempat pertama - RM50 + Diari Khas dari MAA
Tempat kedua - RM 30 + Diari Khas dari MAA
Tempat ke tiga - RM 20 + Diari Khas dari MAA
Saguhati 1 - Diari Khas dari MAA
Saguhati 2 - Diari Khas dari MAA
Saguhati 3 - Diari Khas dari MAA


Pemilihan pemenang adalah secara random by Random.org


Jangan lupa join tau. Sila la war-warkan pada yang lain. Tarikh Tutup Penyertaan adalah pada 31 Januai 2016. 


**Senarai peserta akan di kemaskini dari semasa ke semasa.


With Love
Papaglamz


-seikian-





10 comments:

  1. Givewaynya khusus negara malaysia ?? luar negeri boleh ikut ?

    ReplyDelete
  2. Singgah kembali dan follow sekali :) #454. Good luck :)

    http://aleiyamustaffa.blogspot.my/

    ReplyDelete
  3. Selamat maju jaya ya...moga rezeki...amin...

    ReplyDelete
  4. Balas kunjungan dari segmen yang sama... Done follow blog sini :)

    http://www.myideakini.com/2016/01/maa-takaful-cash-giveaway-by-papaglamz.html

    ReplyDelete
  5. salam perkenalan..saya br follow awk
    sy pun join GIVEAWAY yang sama...good luck utk kita semua
    jemput FOLLOW Blog saya juga (^_^)

    ReplyDelete

Terima kasih teman - teman sebab sudi mengomel kat sini ...