10 Watak Filem Ola Bola 'In Real Life'


10 Watak Filem Ola Bola 'In Real Life' | Filem ' Ola Bola ' telah mula ditayangkan di pawagam pada 28 Januari 2016 lagi . Selepas empat hari ditayangkan , filem ' Ola Bola telah mendapat kutipan sebanyak RM2.4 juta . Itu bermakna , filem ' Ola Bola ' dapat memikat hati penonton .


10 Watak Filem Ola Bola 'In Real Life'



10 Watak Filem Ola Bola 'In Real Life'


Filem ' Ola Bola ' tidak seperti filem biasa yang anda sudah saksikan . Apa yang luar biasanya filem ' Ola Bola ' ni ? Luar biasanya filem 'Ola Bola' adalah kerana ia berkonsepkan 1 Malaysia dan mereka bukanlah pelakon popular . 

Pada mereka yang sudah menonton filem ini pasti mengenali beberapa watak dalam filem ini seperti Ali, Tauke, Muthu, Sanjeet, Eric, Chai dan lain-lain. Jadi hari ini, kami nak dedahkan siapa dan bagaimana wajah sebenar mereka in real life.

1- Luqman Hafidz sebagai Ali

2- JC Chee sebagai Tauke

3- Saran Kumar sebagai Muthu

4- Lim Jian Wen sebagai Ong Tiam Cai

5- Eric Tang sebagai Balak Eric

6- Haris Mohd. Zainuddin sebagai Sanjeet Singh

7- Mohamad Taufiq Hanafi sebagai Abu

8- Daphne Low sebagai Mei Ling

9- katrina Ho sebagai Siew Lee

10- Marianne Tan sebagai Marianne


Kepada yang belum lagi menonton filem ' Ola Bola ' , segeralah ke panggung wayang sebelum terlambat . Rugi kalau tak dapat tengok ' Muthu Airline ' terbang .

2 comments:

  1. FILEM BERKUALITI LAGI MENARIK MESTI RAMAI YG NK TONTON...

    ReplyDelete
  2. semua tak kenal..tp oklah..drp muka sama je kan..

    maybe sbb jln cerita lain drp y lain , so mdpt smbutan..

    ReplyDelete

Terima kasih teman - teman sebab sudi mengomel kat sini ...