Bila Orang Malaysia Suka Bercakap


Bila Orang Malaysia Suka Bercakap | Bercakap atau bersembang , itu memang habit rakyat Malaysia . Takiralah sama ada di rumah , di pejabat , Whatsapp , di Facebook , di Blog dan yang paling legend adalah di kedai kopi , kedai mamak dan kafe .

Bila Orang Malaysia Suka Bercakap




Orang Malaysia , kalau bersembang selalnya tak tinggal tiga perkataan ni iaitu actually , basically dan technically . Korang pun sama juga kan . Bila bercakap tu tak de nya nak tengok kiri kanan . 

Tiga orang kat video atas tu bersembang santai je beb tapi dah cukup boleh buat korang sengih sorang sorang . 

Malam-malam camni , ketika banyak kereta berada di atas jalan nak balik kampung , sis santai je layan video di atas tu seorang diri di dalam bilik . Ok pe . Dapat gak hiburkan hati sis ni . 

Ceh, bajet macamlah sunyi sangat jadi orang bujang kan . Sebenarnya sambil melayan blog ni . Sesaja nak menyambil layan youtube ... heh heh heh .


3 comments:

  1. Biasa lah kita ni kan...kadang tu sesekali berjumpa banyak cerita2 lama dan baru nak dicerita...

    ReplyDelete
  2. byk bercakap pon bagus jugak..tp kna tgk situasi.. hehe..

    ReplyDelete

Terima kasih teman - teman sebab sudi mengomel kat sini ...