Maharaja Lawak Mega 2016 Minggu Ke-2Maharaja Lawak Mega 2016 Minggu Ke-2 | Maharaja Lawak Mega 2016 minggu ke-2 bertemakan bebas . Selalunya , bila bertemakan bebas , lebih mudah la bagi pelawak untuk mencari bahan . Oleh kerana minggu lepas tidak ada penyingkiran , maka minggu ini sudah pasti ada .

Maharaja Lawak Mega 2016 Minggu Ke-2


Sebenarnya , memang sukar bagi kumpulan lawak baru nak bersaing dengan kumpulan lawak otai di Maharaja Lawak Mega 2016 Minggu Ke-2 ni walaupun kumulan lawak otai taklah banyak . Walaupun baru masuk minggu ke-2 Maharaja Lawak Mega 2016 , kebanyakan kumpulan lawak baru masih tak mampu tandingi lawak kmpulan otai di Maharaja Lawak Mega 2016 Minggu Ke-2 . Tetiba jadi gatal otak bila menonton ... heheheee

Minggu ke-2 Maharaja Lawak Mega 2016 ini sudah ada penyingkiran Sedari episod pertama lagi , sis dah ramalkan kumpulan ini yang akan keluar . Sebab apa ? Sebab dari awal persembahan sehinggalah masuk minggu kedua , dari awal persembahan hingga akhir langsung tak boleh buat sis ketawa . Kiranya sis ni wakil juri umum di rumah lah ya. 

Maka tekaan sis , kumpulan awok disingkirkan di Maharaja Lawak Mega 2016 Minggu Ke-2 adalah tepat . Kumpulan awok ni terdiri dari dua perempuan dan satu lelaki dan berasal dari Singapura . 

Sesapa yang nak hilangkan boring tang cuti CNY ni , meh le layan Maharaja Lawak Mega 2016 Minggu Ke-2 di SINI .


1 Sila komen:

Terima kasih teman - teman sebab sudi mengomel kat sini ...