Tonton Maharaja Lawak Mega 2016 Minggu ke-8


Tonton Maharaja Lawak Mega 2016 Minggu ke-8 | Maharaja Lawak Mega 2016 minggu ke-8 sis kategorikan sebagai happening . Mungkin sebab temanya bebas , maka pelawak mudah nak menghasilkan idea . Bermacam- macam idea lawak berbeza dari setiap kumpulan yang dipersembahkan .


Tonton Maharaja Lawak Mega 2016 Minggu ke-8


Tonton Maharaja Lawak Mega 2016 Minggu ke-8


Untuk Maharaja Lawak Mega minggu ke-8 ni sis tertarik dengan ide lawak dari Redza , satu-satunya peserta solo . Redza hanya menggunakan idea cara tidur dan dikaitkan dengan peribahasa . Masa tema menggunakan peribahasa yang lepas , tak pulak menjadi lawaknya . My kakak juga puji yang cara dia dapatkan idea tu nampak dia seorang yang bijak .

Maharaja Lawak Mega 2016 dah masuk minggu ke-8 . Untuk minggu ke-8 , ada berita baik bagi kumpulan lawak yang duduk di bottom 3 sebab tak ada penyingkiran . Ini disebabkan , kebanyakan kumpulan mendapat 4 dah 5 ha .

Kepada korang yang tak sempat Tonton Maharaja Lawak Mega 2016 Minggu ke-8 kerana aktiviti cuti sekolah , klik saja di SINI ya .



No comments:

Post a Comment

Terima kasih teman - teman sebab sudi mengomel kat sini ...