Tonton Online Maharaja Lawak Mega 2016 Minggu Ke-5


Tonton Online Maharaja Lawak Mega 2016 Minggu Ke-5 | Minggu lepas , sudah hampir seminggu Maharaja Lawak Mega 2016 mnggu ke-5 berlangsung . Tapi baru hari ini nak share kat blog . Nak buat macam mana . Banyak lak agenda lain kena selit dulu . Busy , memang busy lah .


Tonton Online Maharaja Lawak Mega 2016 Minggu Ke-5


Maharaja Lawk Mega 2016 minggu ke-5 bertemakan peribahasa . Sekali sebut , macam senang je kan . Peribahasa ada banyak . Kalau tak tahu nak aplikasikan dalam lawak , kenamasuk sekolah balik kot . Secara puratanya , persembahan maharaja lawak mega 2016 minggu ke-5 bertemakan peribahasa agak menjadi . Banyak juga kumpulan yang berjaya melawak dengan jayanya . 

Macam biasa , kumpulan otai iaitu kumpulan lawak bocey dan LOL mengungguli pentas dengan lawak bersahaja mereka . Setakat ini , seolah-olah kumpulan lain tak mampu nak tandingi mereka . Malah dua kumpulan Bocey dan LOL maintain berada ditangga teratas setiap minggu .

Okeylah , rinkaskan saja , sesiapa yang masih ada hati nak tengok MLM2016 minggu ke-5 , sila klik di SINI . Jangan lupa tonton MLM 2016 minggu ke-6 malam ini ya .



1 comment:

  1. SEMAKIN MERIAH SLOT MAHARAJA LAWAK MEGA MENARIK TONTONAN PENGGEMARNYA.

    ReplyDelete

Terima kasih teman - teman sebab sudi mengomel kat sini ...