Tudung Labuh Double Loop Yang Mesra Solat


Tudung Labuh Double Loop Yang Mesra Solat | Tudung merupakan keperluan wanita Muslim untuk menutup bahagian tertentu dari pandangan bukan mahramnya . Pun begitu , terdapat pelbagai jenis tudung yang terdapat di pasaran antaranya seperti shawl , bawal , tudung sarung, khimar, instant shawl dan sebagainya . Semua itu dipakai mengikut kehendak masing - masing . Malah pengeluar tudung berlumba-lumba mempelbagaikan fesyen tudung demi mendapat untung berlipat ganda .

Tudung Labuh Double Loop Yang Mesra Solat

ZARAYA PREMIUM


Tudung Labuh Double Loop Yang Mesra Solat


Bismillah . Sis sebenarnya sedang berjinak-jinak dengan perniagaan online. Bukanlah besar sangat pun , jadi dropship je . Selepas dapat menjual BENGKUNG MODEN milik blogger Akma Omar , rasa bersemangat pula nak mencuba jual Tudung secara online walaupun sudah tahu banyak persaingan . Tak mengapa sebab setiap orang punya minat dan citarasa bebeza . Pasti ada yang akan membeli . Lagipun , rakyat malaysia kan berpuluh juta !

Untuk pengetahuan korang , untuk tudung , sis decide untuk menjual instant shawl labuh bidang 60 keluaran LEEZ EMPIRE dan ANNCHICK . Tudung ini merupakan instant shawl yang direka khusus untuk patuh syariah supaya . Sebab ITU instant shawl INI Labuh depan menutupi dada dan labuh belakang sehingga tutup punggung supaya boleh digunakan untuk bersolat bila tiada telekung .

Selain itu , material yang digunakan bukanlah dari jenis lutsinar / jarang sehingga kelihatan corak baju disebaliknya kerana tedapat inner yang dijahit sekali. Malah kainnya adalah dari jenis yang tidak panas apabila dipakai  walaupun ketika cuaca panas. 

Terdapat dua jenis tudung labuh mesra solat yang sis nak perkenalkan kepada korang iaitu instant shawl labuh ZARAYA PREMIUM dari LEEZ EMPIRE   dan KHADEEJAH PREMIUM dari ANNCHICK . Beza antara ZARAYA dan KHADEEJAH adalah jenis kain yang digunakan.


Tudung Labuh Double Loop Yang Mesra Solat

INSTANT SHAWL ZARAYA PREMIUM DAN KHADEEJAH PREMIUM


Menarik tentang ZARAYA dan KHADEEJAH adalah ianya menggunakan Material berkualiti tinggi. Printed panora chifon silk bagi KHADEEJAH dan satin silk untuk ZARAYA yang mempunyai kelebihan seperti berikut :
  • Instant shawl yang sangat mudah untuk digayakan . Hanya ambil masa 1 minit sahaja untuk memakainya .
  • Siap sedia dengan SOFT AWNING yang sesuai untuk semua jenis bentuk muka.
  • Inner dari material soft cotton yang sejuk dipakai walau dalam cuaca panas .
  • Inner dijahit sekali dengan tudung untuk memudahkan para pengguna .
  • Didatangkan dengan 2 saiz samada L atau XL yang labuh menutupi dada dan punggung . Boleh juga diadjust mengikut kemahuan masing-masing .
  • Sesuai untuk yang bertudung litup dengan lebar bidang 60 dan ukuran 2.0m x 0.80cm ( L ) dan 2.4m x 80cm ( XL )
  • Didatangkan dengan metal tag ANNCHICK yang mewah dan jenama LEEZ EMPIRE yang menawan .
    • Memberikan pilihan 4 corak floral yang berlainan untuk KHADEEJAH dan 7 corak untuk ZARAYA , dengan kombinasi warna-warna pastel yang RARE dan sejuk mata memandang sebagaimana pada gambar-gambar yang tertera .

    Harga Promosi


    Kami sentiasa membuat harga promosi dari semasa ke semasa mengikut keperluan. Harga instant shawl labuh bidang 60 kami sentiasa berubah mengikut promosi yang kami jalankan . Malah kami juga mungkin akan memberikan tawaran istimewa kepada anda . Jika anda mahu membeli instant shawl labuh bidang 60 kami dengan harga pomosi , rajin-rajinlah melawat #butikVee ya  !


    Testimoni


    Berikut adalah gambar-gambar testimoni pelanggan . Sungguh cantik dan kemas digayakan . Selain gambar , ada juga testimoni instant shawl labuh bidang 60 kami dalam bentuk whatsApp . Kalau nak tahu apa kata pelanggan sis, tu ke whatsApp sis lah ya ... heh heh heh .



    Tudung Labuh Double Loop Yang Mesra Solat

    Tudung Labuh Double Loop Yang Mesra Solat

    Tudung Labuh Double Loop Yang Mesra Solat


    Tudung Labuh Double Loop Yang Mesra Solat

    Tudung Labuh Double Loop Yang Mesra Solat

    Tudung Labuh Double Loop Yang Mesra Solat

    Cara Pembelian


    Kepada anda yang berminat untuk memiliki tudung labuh double loop yang mesra solat ini , anda boleh sahaja whatsapp ke nombor di bawah . WhatsApp saja tau . Panggilan masuk tak akan dilayan , maaf ! Sebarang pertanyaan akan dijawab sebaik mungkin sehingga anda berpuas hati untuk membelinya .


    SEBARANG PERTANYAAN ,
    sila
    WhatsApp 019 2559114
    http://www.wasap.my/60192559114

    Atau sudikanlah ke
    #butikVee

    Macam-macam ado tau !

    7 Sila komen:

    1. cantiknya semua tudung labuh tu...senang nk bawa bersolat juga

      ReplyDelete
    2. Saya tak mampu pakai tudung macam ni.. sebab dukung budak.. silap hari bulan ditarik2nya tudung ni. Habis.. Nama tudung ni macam nama anak-anak Nabil pulak rasa.. Hehehe..

      ReplyDelete
    3. cantik sgt design ni.. corak dia mmg cunlah

      ReplyDelete
    4. wahhh...cantikk nya vee..mesra sholat tu yg best..senang kan.. terutama masa berjalan2..:)

      ReplyDelete
    5. Aha, rasanya saya tahu siapa penjual atau lagi tepat stokist instant shawl ni ^_^

      ReplyDelete

    Terima kasih teman - teman sebab sudi mengomel kat sini ...