Tudung Labuh Double Loop Yang Mesra Solat


Tudung Labuh Double Loop Yang Mesra Solat | Tudung merupakan keperluan wanita Muslim untuk menutup bahagian tertentu dari pandangan bukan mahramnya . Pun begitu , terdapat pelbagai jenis tudung yang terdapat di pasaran antaranya seperti shawl , bawal , tudung labuh dan sebagainya . Semua itu dipakai mengikut kehendak masing - masing . Malah pengeluar tudung berlumba-lumba mempelbagaikan fesyen tudung demi mendapat untung berlipat ganda .

Tudung Labuh Double Loop Yang Mesra Solat


Tudung Labuh Double Loop Yang Mesra Solat


Bismillah . Sis sebenarnya berjinak-jinak dengan perniagaan . Bukanlah besar sangat pun , jadi dropship je . Selepas dapat menjual XTRA PERIA projek my anak buah dan BENGKUNG MODEN milik blogger Akma Omar , rasa bersemangat pula nak mencuba jual Tudung .

Untuk pengetahuan korang , Mika Printed ini merupakan instant shawl yang direka khusus untuk Tudung patuh syariah .

Sebab ITU instant shawl INI Labuh depan belakang sehingga tutup punggung supaya boleh digunakan untuk bersolat .

Selain itu , material yang digunakan bukanlah dari jenis lutsinar / jarang sehingga kelihatan corak baju disebaliknya . Malah kainnya adalah dari jenis yang tidak panas apabila dipakai . 


Tudung Labuh Double Loop Yang Mesra Solat


Terdapat dua jenis tudung labuh mesra solat iaitu Mika Printed dan Nayla Series . Beza antara Nayla dan Mika adalah Nayla polos tanpa corak manakala Mika terdapat sedikit corak bunggan pada hujungnya .


Tudung Labuh Double Loop Yang Mesra Solat

Mika Printed


Menarik tentang Mika Printed adalah ianya menggunakan Material berkualiti tinggi Printed Panora Silk Digital yang mempunyai kelebihan seperti berikut :
  • Instant shawl yang sangat mudah untuk digayakan .
  • Siap sedia dengan SOFT AWNING yang sesuai untuk semua jenis bentuk muka.
  • Inner mudah dibentuk malah dapat shapekan bentuk wajah
  • Inner dijahit sekali dengan tudung
  • Didatangkan dengan 2 pilihan samada Basic atau Flare.
  • Sesuai untuk yang bertudung litup dengan ukuran 2.0m x 0.80cm ( L ) dan 2.4m x 80cm ( XL )
  • Didatangkan dengan metal tag ESCARVES yang mewah.

    • Memberikan pilihan 5 corak floral yang berlainan, RARE dan sejuk mata memandang.

    Tudung Labuh Double Loop Yang Mesra Solat


    1- Black Rose


    Tudung Labuh Double Loop Yang Mesra Solat

    2- Peche


    Tudung Labuh Double Loop Yang Mesra Solat

    3- Creme


    Tudung Labuh Double Loop Yang Mesra Solat

    4- Olive


    Tudung Labuh Double Loop Yang Mesra Solat

    5- Sakura

    Harga Promosi


    Kami sentiasa membuat harga promosi . Harga sentiasa berubah mengikut promosi yang kami jalankan . Malah kami juga mungkin akan memberikan tawaran istimewa kepada anda !


    Testimoni


    Berikut adalah gambar-gambar testimoni pelanggan . Sungguh cantik dan kemas digayakan .


    Tudung Labuh Double Loop Yang Mesra Solat


    Tudung Labuh Double Loop Yang Mesra Solat


    Cara Pembelian


    Kepada anda yang berminat untuk memiliki tudung labuh double loop yang mesra solat ini , anda boleh sahaja whatsapp ke nombor di bawah . Sebarang pertanyaan akan dijawab sebaik mungkin sehingga anda berpuas hati untuk membelinya .


    Tudung Labuh Double Loop Yang Mesra Solat

    Sebarang pertanyaan , sila
    WhatsApp 019 2559114

    Atau sudikanlah ke instagram

    www.instagram.com/inst.shawl_kurung_bengkung



    7 comments:

    1. cantiknya semua tudung labuh tu...senang nk bawa bersolat juga

      ReplyDelete
    2. Saya tak mampu pakai tudung macam ni.. sebab dukung budak.. silap hari bulan ditarik2nya tudung ni. Habis.. Nama tudung ni macam nama anak-anak Nabil pulak rasa.. Hehehe..

      ReplyDelete
    3. cantik sgt design ni.. corak dia mmg cunlah

      ReplyDelete
    4. wahhh...cantikk nya vee..mesra sholat tu yg best..senang kan.. terutama masa berjalan2..:)

      ReplyDelete
    5. Aha, rasanya saya tahu siapa penjual atau lagi tepat stokist instant shawl ni ^_^

      ReplyDelete

    Terima kasih teman - teman sebab sudi mengomel kat sini ...