PETUA Mudah Ubat Resdung Guna 2 Bahan SajaPETUA Mudah Ubat Resdung Guna 2 Bahan Saja   | Salam Tengahari sahabat-sahabat. Maaf gambar tidak sedap dipandang. Gambar itu adalah gambar ulat resdung yang diambil secara dekat .

Resdung ni terjadi bila hidun korang rasa gatal-gatal dan kerap bersin . Selain itu , penghidap resdung juga akan mendapat masalah jeawat yang tidak terkawal .


PETUA Mudah Ubat Resdung Guna 2 Bahan Saja

PETUA Mudah Ubat Resdung Guna 2 Bahan Saja Jom amalkan cara mudah merawat resdung hanya dengan gua bahan sahaja . Tahap keberkesanannya mungkin berbeza setiap individu. Ada yang cepat dan ada yang lambat. Yang paling penting ianya perlu DIAMALKAN. InsyaAllah dapat membantu masalah resdung.

Bahan-bahan :1. Limau nipis 8 biji.
2. Daun pandan 10 helai

Cara-caranya :
1- Hiris daun pandan halus macam bunga rampai.
2- Perah limau nipis tadi.
3- Gaulkan smpai sebati..Satu sebatian akan terbentuk. 
4- Sapu pada muka. 

Kalau bersesuaian, tak sampai 5 minit ulat resdung akan keluar ikut kulit muka. Paling banyak akan keluar ikut kening. In shaa Allah ramai yang elok lepas tu.


Buat 3 kali seminggu. Elok dilakukan antara jam 10am -3 petang kerana waktu ini virus sedang aktif.. Campuran lebih boleh disimpan dalam peti ais. Tapi yang masih baru lebih efektif.11 Sila komen:

Terima kasih teman - teman sebab sudi mengomel kat sini ...