Petua Mudah Hilangkan Kedutan Bawah Mata


Assalamualaikum ...

Petua Mudah Hilangkan Kedutan Bawah Mata |
Bila usia makin meningkat ,
eyebag dan kedutan kat bawah mata
memang tak boleh nak elak .
Maka saya cuba petua ni .
Petua Mudah Hilangkan Kedutan Bawah Mata


Petua Mudah Hilangkan Kedutan Bawah Mata


Caranya mudah saja . 
Ambil LIDAH BUAYA  ( aloevera ) , 
hiris secara melebar , 
sejukkan dalam peti sejuk lebih kurang 15 minit . 
Pas tu letakkan kat kedua belah mata . 
Tekapkan .
Cuba lakukan 3 kali seminggu . 
Insay Allah eye bag tu akan melicin 
dan tiada lagi kedutan di bawah mata .

Anda akan rasa segar dan berbaloi .

Sama ada berkesan pada teman - teman ke idok ,
tu kena tengok lah ,
rajin ke idok membuatnya ...

Kalau dapat lidah buaya yang tua lagi bagus 
sebab lendirnya lagi pekat / likat .
Lidah buaya saya baru belajar nak hidup .
Jadinya nak cantas tu kena agak - agak ler .




8 comments:

  1. YEKE...BOLEH CUBA NI...MAKLUM DH TUA TP NK CANTIK JUGA..

    ReplyDelete
  2. dekat kg banyak lidah buaya tu.. xpernah pulak nak try letak kat bawah matah.. hee.. leh try ni..

    ReplyDelete
  3. kena cuba ni, nak cantik utk suami, cuma saya tkde eyebeg tu, tapi hitam bawah mata sebb pakai spek, boleh ke?

    salam singgah dan follow

    ReplyDelete
  4. wah blh cube nanti..pki mask berunsurkan aloepn okgakk

    ReplyDelete
  5. petua yg bagus, tapi sayang kat umah tak ada daun lidah buaya pulak

    ReplyDelete
  6. boleh cuba ni...pokok lidah buaya rumah akak dah besar panjng....elok jugak kasi cantas..hehe..

    ReplyDelete
  7. alamak..mana nak cari daun lidah buaya ni..

    ReplyDelete

Terima kasih teman - teman sebab sudi mengomel kat sini ...