Tak Sangka Terpilih


Assalamualaikum ...

Alhamdulillah , selepas sahur , buka blog .
Nampak ada comment awaiting .
Macam biasa , buka dan baca comment dulu .
Eh ! Hasrul Hassan beri komen !
Kembang jap hati nih .
Nampak benor kalau tak de blogger otai sudi jengah blog hambo nih ...
heheheeee ...
Pas tu ternampak lak segmen 
Blogwalking Singgah Sahur Part 7 .
Maka saya pun terjah ler .
Semalam tengok gak kot - kot ada part 6 .
tetiba hari nih dah part 7 .
Sah le dah terlepas ...




Bila nampak jer header hambo tersadai kat situ , 
kembang lak tang hidung ...
malah berganda - ganda lagi u ...
Alhamdulillah , ada juga yang sudi jengok blog hambo yang masih picisan nih .
Terima kasih la sangat pada bro Hasrul kerana sudi letak header blog hambo nih .


Setelah genap setahun sebulan yang lepas ,
hambo cuba ubah cara penulisan biar lebih santai dan relax .
Tapi masih ada elemen - elemen knowledge , info dan petua .

Walaupun dah setahun , tapi jumlah follower baru bergerak lebih tahun nih .
Sebab tahun lepas masih tercari - cari cara nak promote aka kurang rajin nak melawat blog orang lain .
Tahun nih tetiba ada semangat dan keseronokan lak .

Harapan hambo moga hubungan yang dibina melalui maya ni dapat lebih mengeratkan lagi ukhwah antara teman blogger .
Saling menegur dan mengingati bila ada yang tersasar atau inginkan panduan dan nasihat .
Hambo nih sebenarnya bukan muda lagi ...
Dah tahap matang dah pun ...
Cuma JODOH hambo masih menjadi RAHSIA ALLAH .

Selamat berhujung minggu ...






6 comments:

  1. yup sekarang dah boleh komen. Yang g+ tu tak boleh komen...nway salam 11 ramadhan vee..tahniah kerana terpilih ya.and.selamat ber blogwalking ya..

    ReplyDelete
  2. yer, tahniah.. mama dah terjah pun blog ni pagi tadi.. hihi

    ReplyDelete
  3. Tahniah .. untungleaa.. heee..
    Dh follow sini, no 117..
    Jom follow teman lak.. heee.. salam kenal..
    http://tengkubutang.bligspot.com/

    ReplyDelete
  4. La kak Ain pun terlepas juga segmen jom sahur yang ke 6. Dah masuk segmen ke 7 rupanya. Selamat berpuasa.

    ReplyDelete
  5. opsss..
    dtg dr blog HH..
    btambh ler follower pasni :)

    ReplyDelete

Terima kasih teman - teman sebab sudi mengomel kat sini ...