5 Cara Nak ‘Spot’ Perangai Boyfriend Melalui Cara Memandu



5 Cara Nak ‘Spot’ Perangai Boyfriend Melalui Cara Memandu | Bila sebut boyfriend , ramailah gegirl kat luar sana yang senyum-senyum kambing membacanya . Bila korang suka kat seseorang lelaki itu , mestilah korang nak kenal hati budinya kan . Kalau sekadar lihat luaran , ramai je boyfriend kat luar sana yang boleh berlakon ibarat pijak semut tak mati janji dapat tampilkan ciri-ciri lelaki idaman si gadis .

5 Cara Nak ‘Spot’ Perangai Boyfriend Melalui Cara Memandu




Sebenarnya , ada saja cara lain yang korang boleh jadikan timbang tara untuk menilai sikap mereka tu . Selalunya , mereka tak perasan pun , ada sesetengah perbuatan mereka itu dapat menunjukkan perlakuan sebenar mereka .

5 Cara Nak ‘Spot’ Perangai Boyfriend Melalui Cara Memandu


Selain melihat cara lelaki menampilkan imej mereka , cara mereka bergaul , cara mereka melontarkan idea dan pandangan , cara mereka makan , cara mereka bersembang dan sebagainya , ada 5 cara lagi nak 'spot' perangai boyfriend yang korang mungkin tak terfikir seperti di bawah ni 

1- Kebersihan kereta
2- Cara menukar lorong ketika memandu
3- Respon boyfriend bila tiba-tiba kereta di depan tean brek emergency
4- Cara dia memandu
5- Jenis kereta yang boyfriend guna


Sis harap korang berjaya menafsir boyfriend korang dengan guna 5 Cara Nak ‘Spot’ Perangai Boyfriend Melalui Cara Memandu . Harap korang dapat menemui calon suami yang tepat nanti . Tapi kalau mereka propa juga , nak buat camna lak ? ... Jawapannya tak ada pada sis ... hehheee .



3 comments:

  1. KALAU NAMPAK MEMANDU DGN CARA GANAS ELOKLAH DINASIHATKAN YA DEMI KESELEMATAN...

    ReplyDelete
  2. hehehe.. ada jugak yang pandai sembunyikan sikap hingga nampak baik je depan mata.. ;)

    ReplyDelete
  3. waktu memandu mmg keluar sikap sebenar..hehe

    ReplyDelete

Terima kasih teman - teman sebab sudi mengomel kat sini ...