Tudung Labuh Instant Shawl Patuh Syariah


Tudung Labuh Instant Shawl Patuh Syariah | Sebelum ini sis ada publish entry tentang Tudung Labuh instant shawl Mika Printed yang cun dengan 5 corak dan warna kan . MD kata dia tahu sapa yang jual . Ya sis yang jual tapi sis bukan stokis ya . Saja nak sibukkan diri sambil jana RM .   Dengan baring pun boleh buat keje . Orang bujang kan . Daripada tenung syiling dan skrin phone , lebih baik buat promosi ... Heh heh heh .


Tudung Labuh Instant Shawl Patuh Syariah


Alang-alang Dah Ada yang menghidu aktiviti terbaru sis ni , maka sis ambil peluang promote sekali lah ya . Manalah tahu ada yang sudi nak membeli nanti ... alhamdulillah .

Bismillah ...

Gambar di atas adalah keluaran terbaru Escarves bagi produk Nayla 2.0 yang baru sahaja dilancarkan pada selasa lepas menggantikan Nayla 1.0 series yang sudah dihentikan pengeluarannya .

Untuk Nayla 2.0 series ini , Escarves masih mengekalkan warna-warna pastel yang menjadi kegilaan serta mendapat permintaan yang tinggi di pasaran .

Tudung Labuh instant shawl Nayla 2.0 ni didatangkan dengan sebelas warna yang lembut dan menawan sebagaimana di bawah .





Tudung Labuh Instant Shawl Patuh Syariah

Tudung Labuh Instant Shawl Patuh Syariah





Tudung Labuh Instant Shawl Patuh Syariah






Nayla 2.0 ini menggunakan material panoora chiffon dan cotton sebagai innernya . Ia menjadikan instant shawl labuh ini beralun dan kemas apabila dipakai serta tidak panas dan innernya melekat cantik di wajah .


KENAPA WAJIB MEMILIKI NAYLA 2.0 SERIES INSTANT SHAWL ???

✅ KELABUHANNYA MENEPATI SYARIAH
     (2.0m x 80cm) & (2.2m x 80cm - UPON REQUEST)

✅ 11 PILIHAN WARNA YANG MENARIK

✅ MATERIAL YANG SANGAT BEST DAN TIDAK JARANG
     (Panoora Chiffon + Soft Cotton)

✅ JAHITAN BABY SEAM + TEPI yang DIJAMIN KEMAS dan selesa bila dipakai.

✅ SOLAT READY

✅ LABUH , BERALUN & TIDAK JARANG

✅ INNER ATTACHED (Inner dilekatkan sekali) so tak perlu pakai inner dah.

✅ SESUAI UNTUK SEMUA AKTIVITI

Ciri-ciri diatas itu sudah cukup buat korang yang membaca dan melihatnya teruja nak beli dan pakai kan . Setakat ini , permintaan memang tinggi bagi mereka yang pentingkan tudung patuh syariah .

MACAM MANA NAK DAPATKAN NAYLA SERIES 2.0 ni ???

Mudah sahaja nak dapatkan instant shawl labuh ni . Korang cuma perlu tekan je nombor di bawah ni .

WHATSAPP 019 2559114
WHATSAPP 019 2559114
WHATSAPP 019 2559114

­čĺ▓Harga : RM59
( tak termasuk postage)


Kalau Ada yang berminat dan nak tengok dengan lebih jelas lagi warna-warna Tudung labuh instant shawl tu , boleh lah pergi ke Instagram sis

www.instagram.com/simplychanteq

Kalau rajin , follow lah sekali instagram sis tu ya. Janganlah malu-malu . Bolehlah meriahkan lagi insta sis supaya lebih happening .

Ingat ! WhatsApp 019 2559114 je tau .

Sebarang panggilan telefon tidak di layan ... Meh meh meh .




5 Sila komen:

Terima kasih teman - teman sebab sudi mengomel kat sini ...