Tudung Labuh Instant Shawl Patuh Syariah


Tudung Labuh Instant Shawl Patuh Syariah | Sebelum ini sis ada publish entry tentang Tudung Labuh instant shawl Mika Printed yang cun dengan 5 corak dan warna kan . MD kata dia tahu sapa yang jual . Ya sis yang jual tapi sis bukan stokis ya . Saja nak sibukkan diri sambil jana RM .   Dengan baring pun boleh buat keje . Orang bujang kan . Daripada tenung syiling dan skrin phone , lebih baik buat promosi ... Heh heh heh .


Tudung Labuh Instant Shawl Patuh Syariah


Alang-alang Dah Ada yang menghidu aktiviti terbaru sis ni , maka sis ambil peluang promote sekali lah ya . Manalah tahu ada yang sudi nak membeli nanti ... alhamdulillah .

Bismillah ...

Gambar di atas adalah keluaran terbaru Escarves bagi produk Nayla 2.0 yang baru sahaja dilancarkan pada selasa lepas menggantikan Nayla 1.0 series yang sudah dihentikan pengeluarannya .

Untuk Nayla 2.0 series ini , Escarves masih mengekalkan warna-warna pastel yang menjadi kegilaan serta mendapat permintaan yang tinggi di pasaran .

Tudung Labuh instant shawl Nayla 2.0 ni didatangkan dengan sebelas warna yang lembut dan menawan sebagaimana di bawah .

Tudung Labuh Instant Shawl Patuh Syariah

Tudung Labuh Instant Shawl Patuh Syariah

Tudung Labuh Instant Shawl Patuh Syariah

Tudung Labuh Instant Shawl Patuh Syariah

Tudung Labuh Instant Shawl Patuh Syariah

Tudung Labuh Instant Shawl Patuh Syariah

Tudung Labuh Instant Shawl Patuh Syariah


Tudung Labuh Instant Shawl Patuh Syariah


Tudung Labuh Instant Shawl Patuh Syariah


Tudung Labuh Instant Shawl Patuh Syariah


Tudung Labuh Instant Shawl Patuh Syariah


Nayla 2.0 ini menggunakan material panoora chiffon dan cotton sebagai innernya . Ia menjadikan instant shawl labuh ini beralun dan kemas apabila dipakai serta tidak panas dan innernya melekat cantik di wajah .


KENAPA WAJIB MEMILIKI NAYLA 2.0 SERIES INSTANT SHAWL ???

✅ KELABUHANNYA MENEPATI SYARIAH
     (2.0m x 80cm) & (2.2m x 80cm - UPON REQUEST)

✅ 11 PILIHAN WARNA YANG MENARIK

✅ MATERIAL YANG SANGAT BEST DAN TIDAK JARANG
     (Panoora Chiffon + Soft Cotton)

✅ JAHITAN BABY SEAM + TEPI yang DIJAMIN KEMAS dan selesa bila dipakai.

✅ SOLAT READY

✅ LABUH , BERALUN & TIDAK JARANG

✅ INNER ATTACHED (Inner dilekatkan sekali) so tak perlu pakai inner dah.

✅ SESUAI UNTUK SEMUA AKTIVITI

Ciri-ciri diatas itu sudah cukup buat korang yang membaca dan melihatnya teruja nak beli dan pakai kan . Setakat ini , permintaan memang tinggi bagi mereka yang pentingkan tudung patuh syariah .

MACAM MANA NAK DAPATKAN NAYLA SERIES 2.0 ni ???

Mudah sahaja nak dapatkan instant shawl labuh ni . Korang cuma perlu tekan je nombor di bawah ni .

WHATSAPP 019 2559114
WHATSAPP 019 2559114
WHATSAPP 019 2559114

💲Harga : RM59
( tak termasuk postage)


Kalau Ada yang berminat dan nak tengok dengan lebih jelas lagi warna-warna Tudung labuh instant shawl tu , boleh lah pergi ke Instagram sis

www.instagram.com/simplychanteq

Kalau rajin , follow lah sekali instagram sis tu ya. Janganlah malu-malu . Bolehlah meriahkan lagi insta sis supaya lebih happening .

Ingat ! WhatsApp 019 2559114 je tau .

Sebarang panggilan telefon tidak di layan ... Meh meh meh .




5 comments:

Terima kasih teman - teman sebab sudi mengomel kat sini ...